Στα σπίτια τους οι παίκτες της ΑΕΚ μετά από 24 ώρες

Στα σπίτια τους οι παίκτες της ΑΕΚ μετά από 24 ώρες

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε την Ελλάδα δημιούργησε φοβερά προβλήματα, με την ΑΕΚ να αποτελεί ένα άκρως χαρακτηριστικό παράδειγμα, αφού η μισή ομάδα βίωσε μία απίστευτη ταλαιπωρία σε δύο μέτωπα

Spata
Η κακοκαιρία «Ελπίδα» που έχει πλήξει την χώρα με επίκεντρο το Λεκανοπέδιο, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στις τάξεις της ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα (24/01) η προπόνηση στο γήπεδο στα Σπάτα ήταν αδύνατη λόγω των καιρικών συνθηκών, ποδοσφαιριστές της ομάδας χρειάστηκαν αρκετές ώρες προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι τους, ενώ ο Γιαννίκης, ο βοηθός του, ο Δημητριάδης και άλλα μέλη του σταφ αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα καθώς εγκλωβίστηκαν εκεί.

Όλοι τους πέρασαν τη νύχτα εκεί καθώς ήταν αδύνατο να οδηγήσουν έξω από το προπονητικό κέντρο.

Τελικά, το πρωί της Τρίτης (25/01) άρχισαν τη διαδικασία της αποχώρησης από τα Σπάτα προκειμένου να φτάσουν στα σπίτια τους.
Χειρότερη ταλαιπωρία απ' όλους πέρασαν οι Τσιντώτας, Μήτογλου, Θεοχάρης, Μιχαηλίδης, Παναγιωτάρας και ο Νίκος Κορομηλάς με την κόρη του Χριστίνα, καθώς έφυγαν χθες το μεσημέρι από τα Σπάτα και εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό και αναγκάστηκαν να πάνε σε ξενοδοχείο επί της Αττική Οδού για να προφυλαχθούν από το κρύο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ταλαιπωρία όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ διήρκησε σχεδόν 24 ώρες...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης