Κριστιάνο: Ανύπαρκτος στο Νιούκαστλ, πάλι καλά που μπήκε ο Καβάνι...

Κριστιάνο: Ανύπαρκτος στο Νιούκαστλ, πάλι καλά που μπήκε ο Καβάνι...

Η Γιουνάιτεντ τον χρειαζόταν, εκείνος ήταν παντελώς εκτός κλίματος, δεν πρόσφερε το παραμικρό και ο Έντινσον Καβάνι εξέθεσε τον Κριστιάνο μέσα σε 45' συμμετοχής στο St. James' Park.

cr_man_united
Ο CR7 όσο κι αν ήθελε, δεν μπορούσε να βρει τρόπους και καθαρό μυαλό για να παίξει απέναντι στις «καρακάξες» και να βοηθήσει τους «κόκκινους διαβόλους» που βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ από την ομάδα του Έντι Χάου το βράδυ της Δευτέρας.

Η Γιουνάιτεντ υπέστη την πρώτη της απώλεια βαθμών στην εποχή του Ράνγκνικ στην άκρη του πάγκου και έμειναν στο -7 από την πρώτη τετράδα, με τον Ρονάλντο να μην καταφέρνει να φτιάξει ούτε μια στιγμή για γκολ σε ολόκληρο το παιχνίδι!

Ο Έντινσον Καβάνι ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 71' στο τελικό 1-1 με αρκετή δόση τύχης αφού μετά την κόντρα στο πρώτο σουτ η μπάλα επέστρεψε σ' εκείνον και ο Ντουμπράβκα ήταν πεσμένος μη μπορώντας να σταματήσει τη μπάλα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε 4 επαφές με τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, τις περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του, αφού ούτε ο Γκρίνγουντ, ούτε ο Κριστιάνο, ούτε ο Ράσφορντ είχαν καταφέρει να κάνουν οτιδήποτε αξιόλογο στον αγωνιστικό χώρο...

Κλείσιμο


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης