Νικς - Ουόριορς 96-105: Νίκη για τους Ουόριορς στη βραδιά του ρεκόρ του Κάρι (vid)

Νικς - Ουόριορς 96-105: Νίκη για τους Ουόριορς στη βραδιά του ρεκόρ του Κάρι (vid)

Στο παιχνίδι που ο Στεφ Κάρι έγινε και επισήμως ο κορυφαίος σουτέρ τριών στην ιστορία του ΝΒΑ, οι Ουόριορς επικράτησαν των Νικς με 96-105 και συνεχίζουν να «τρέχουν» το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα

21curry
Η βραδιά ανήκε στον Στεφ Κάρι. Τον σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που χρειαζόταν μόλις δυο τρίποντα για να προσπεράσει τον Ρέι Άλεν και να γίνει ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ, έχοντας ήδη το σχετικό ρεκόρ στα playoffs και τα συνολικά τρίποντα.

Τα κατάφερε στα 7:33 για την πρώτη περίοδο, φτάνοντας τα 2.974, πανηγυρίζοντας στο ιστορικό Madison Square Garden μαζί με τους γονείς τους, τους συμπαίκτες και τον ίδιο τον Ρέι Άλεν, το ρεκόρ του οποίου διήρκεσε 10 χρόνια!

Εν τέλει, ο Κάρι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5/14 τρίποντα για τους Ουόριορς που επικράτησαν των Νικς με 96-105 και διατηρούν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (23-5). Το Γκόλντεν Στέιτ υποχρέωσε τους Νικς να σουτάρουν με 36%, έχοντας επίσης ως πρωταγωνιστές τους Τζόρνταν Πουλ (19π., 9ριπ.) και Ντρέιμοντ Γκριν (8π., 11ριμπ., 7ασ.).

Από την άλλη πλευρά, ο Τζούλιους Ραντλ σημείωσε 31 πόντους όμως οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές για τους Νεοϋορκέζους που γνώρισαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα και την έβδομη στους τελευταίους οκτώ αγώνες τους στην κανονική περίοδο.

Εξάλλου, η τελευταία νίκη των Νικς επί των Ουόριορς στο Madison... χάνεται πίσω στο 2013, με τους «Πολεμιστές» να μετρούν οκτώ σερί νίκες εκεί!

Τα δωδεκάλεπτα: 24-24, 48-47, 64-71, 96-105.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης