Πέισερς-Μπακς 100-118: Με... σπασμένα φρένα Γιάννης και Μπακς, 7η σερί νίκη

Πέισερς-Μπακς 100-118: Με... σπασμένα φρένα Γιάννης και Μπακς, 7η σερί νίκη

Ασταμάτητοι είναι οι Μιλγουόκι Μπακς το τελευταίο δεκαήμερο καθώς έφτασαν αισίως στις επτά σερί νίκες, κερδίζοντας αυτήν την φορά τους Πέισερς μέσα στην Ιντιανάπολις με 118-100. Νέο «double double» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (26π., 13ριμπ.)

pacers_buvks_victory
Σε... ημιάγρια κατάσταση βρίσκονται οι πρωταθλητές του ΝΒΑ! Μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, αλλά εδώ και δύο, περίπου, εβδομάδες έχουν βρει για τα καλά τα πατήματά τους και βαδίζουν από νίκη σε νίκη με αποτέλεσμα να φτάσουν τις επτά συνεχόμενες!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε και πάλι από το χέρι τους Μπακς (οι οποίοι ενισχύονται με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς) και έχοντας 26 πόντους (10/13 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 6/10 βολές), 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 τάπα αλλά και 5 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής, τους οδήγησε στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Πέισερς με 118-100. Εξαιρετική βραδιά και για τον Τζρου Χόλιντεϊ ο οποίος είχε ένα «γεμάτο» παιχνίδι με 23 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

Οι Πόρτις και Μίντλετον πρόσθεσαν από 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ οι Κόνατον και Χιλ ήρθαν από τον πάγκο και πρόσφεραν από τη πλευρά τους άλλους 14 και 13 πόντους. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, ενώ ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έμεινε στο παρκέ για 34 δευτερόλεπτα.

Στον αντίποδα, οι Ιντιάνα Πέισερς που «έπεσαν» στο 9-13 έχοντας 6-4 ρεκόρ στην έδρα τους, είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Κάρις Λεβέρτ μς 23 πόντους και 4/5 τρίποντα, ενώ ακολούθησε ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 16 πόντους.

pacers_bucks___1_
pacers_bucks___2_

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης