Γκουαρδιόλα: «Ο Τσάβι είναι έτοιμος να αναλάβει την Μπαρτσελόνα»

Γκουαρδιόλα: «Ο Τσάβι είναι έτοιμος να αναλάβει την Μπαρτσελόνα»

O Tσάβι είναι προ των πυλών για να αναλάβει την τεχνική ηγεσίας της Μπαρτσελόνα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του πρώην ποδοσφαιριστή του στους «Μπλαουγκράνα»

guardiola_vardy
Ο Ρόναλντ Κούμαν αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα μετά την ήττα των Καταλανών από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Πλέον οι «Μπλαουγκράνα»... φουλάρουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Τσάβι. Ο Ισπανός «τρέχει» τις διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαντ και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στο «Καμπ Νοου», αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν έχει καμία αμφιβολία πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του είναι έτοιμος να κουμαντάρει ένα κλαμπ όπως είναι η Μπαρτσελόνα. Oι δυο Ισπανοί ήταν συμπαίκτες στους «Μπλαουγκράνα» από το 1998 έως το 2001, ενώ ο Πεπ προπόνησε τον Τσάβι από το 2008 έως το 2012.

«Δεν αμφιβάλω πως ο Τσάβι είναι έτοιμος για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα. Ξέρει ποδόσφαιρο, έχει πάθος και ήδη έχει περισσότερη εμπειρία από όση είχα εγώ όταν ανέλαβα την Μπαρτσελόνα. Η επιτυχία βασίζεται στην αφοσίωση και στην ποιότητα των παικτών. Η επιρροή μας είναι λιγότερη από όση νομίζει ο κόσμος. Σχεδόν τα πάντα εξαρτούνται από την ποιότητα των παικτών», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε θα πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

Επίσκεψη συμβολισμών στην Αθήνα από τη Μέρκελ: «Απολογισμός» των σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας με το βλέμμα στο αύριο

Τοπικές βροχές σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη - Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης