Champions League: Ντέρμπι κορυφής στη Μαδρίτη μεταξύ Ατλέτικο και Λίβερπουλ

Champions League: Ντέρμπι κορυφής στη Μαδρίτη μεταξύ Ατλέτικο και Λίβερπουλ

Οι «μάχες» για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης και τα ρεκόρ που κυνηγάνε ο Ζλάταν στο παιχνίδι της Μίλαν με την Πόρτο και η Σέριφ στην Ιταλία κόντρα στην Ίντερ

pjimage__7_
To Champions League επιστρέφει απόψε για την 3η αγωνιστική των ομίλων με το μεγάλο παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ να ξεχωρίζει. Οι Άγγλοι θέλουν να κάνουν το τρία στα τρία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ το ίδιο θα επιδιώξει και η Σερίφ Τιράσπολ στην Ιταλία κόντρα στην Ίντερ. Αντίθετα την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων θα επιδιώξουν Μπεσίκτας και Σπόρτινγκ στην Κωνσταντινούπολη.

Για τον  1o όμιλο στις 19:45 η Μπριζ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο Στάδιο «Γιαν Μπρέιντελ», με στόχο την δεύτερη θέση, ενώ το ίδιο θέλουν και οι «Πολίτες» οι οποίοι μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα και την 6αρα στη Λειψία την προηγούμενη αγωνιστική βρήκαν τον... δάσκαλό τους στο Παρίσι με την ομάδα των Μέσι, Εμπαπε και Νεϊμάρ να τους υποχρεώνουν σε ήττα με 2-0.

Στις 22:00, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να διατηρήσει την πρώτη θέση κόντρα στη Λειψία στο «Παρκ ντε Πρενς». Οι Παριζιάνοι θα παραταχθούν απέναντι στους Γερμανούς χωρίς τον Νεϊμάρ που έμεινε εκτός λόγο ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ από την εξέδρα θα δουν το παιχνίδι και ο τιμωρημένος Ντι Μαρία με τους τραυματίες Νάβας, Παρέδες και Ράμος. Αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή Μάουρο Ικάρντι που απουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την προπόνηση της Παρί, καθώς έχει μεταβεί στο Μιλάνο, προκειμένου να αποκαταστήσει τη διαταραχθείσα σχέση του με τη σύζυγό του, Γουάντα Νάρα.

Στον 2ο όμιλο στις 22:00, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» θα «μονομαχήσουν» για την πρώτη θέση. Οι Άγγλοι μπορεί να μην έχουν νικήσει τους Ισπανούς μέσα στην έδρα τους, όμως σε αυτό το γήπεδο πριν δυόμισι χρόνια κατέκτησαν το Champions League και απόψε θα επιδιώξουν να «σπάσουν» και τη αρνητική παράδοση. Φυσικά πρόσωπο του αγώνα αναμένεται να είναι ένας παλιός γνώριμος των «reds» ο Λουίς Σουάρες που έπαιξε στη Λίβερπουλ από το 2011 ως το 2014 και σκόραρε 82 φορές σε 133 ματς.

Την ίδια ώρα πρόσωπο του αγώνα θα επιχειρήσει να γίνει και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Ντραγκάο οπού η Μίλαν φιλοξενείται από την Πόρτο. Ο 40χρονος Σουηδός επιθετικός που επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από πέντε χρόνια κυνηγά το ρεκόρ του Φραντσέσκο Τότι και εφόσον αγωνιστεί και βρει δίχτυα θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης που σκόραρε στο Champions League.

Για τον 3ο όμιλο στις 19:45, η Μπεσίκτας υποδέχεται τη Σπόρτινγκ στο «Βόνταφον Παρκ» στην Κωνσταντινούπολη σε μια προσπάθεια να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στην διοργάνωση, ενώ στις 22:00, Άγιαξ και Ντόρτμουντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με στόχο την πρωτιά του ομίλου.

Για τον 4ο όμιλο την πρώτη νίκη στην διοργάνωση θέλει να πάρει και η Ίντερ κόντρα στην πρωτοπόρο Σερίφ Τιράσπολ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» στις 22:00. Πάντως η ομάδα από τη Μολδαβία έχει βαλθεί να τρελάνει όλη την Ευρώπη, καθώς μετά τη Σαχτάρ θύμα της έπεσε και η Ρεάλ, την οποία κέρδισε με 2-1 στη Μαδρίτη στο τέλος για να κάνει το 2 στα 2 στον όμιλο, ενώ με νίκη απόψε μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα μετά την Αστον Βίλα (1981-82), που θα κερδίσει και τα 2 πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση.

Την ίδια ώρα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «NSC Ολιμπίνσκι». Η Ρεάλ, που στο πίσω μέρος του μυαλού της θα έχει και το κυριακάτικο clasico στο «Καμπ Νόου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, έχει ηττήθηκε πέρσι δύο φορές από τη Σαχτάρ και κινδυνεύει με μια τρίτη σερί ήττα από τον ίδιο αντίπαλο, το οποίο της έχει συμβεί μονάχα δύο φορές ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την Μπάγερν το 2002 και τη Γιουβέντους το 2008.

Αναλυτικά οι αγώνες:

19:45 Μπεσίκτας- Σπόρτινγκ (COSMOTE SPORT 3 HD)

19:45 Μπριζ- Μάντσεστερ Σίτι (COSMOTE SPORT 2 HD)

22:00 Άγιαξ- Ντόρτμουντ (COSMOTE SPORT 7 HD)

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης- Λίβερπουλ (COSMOTE SPORT 2 HD)

22:00 Ίντερ- Σερίφ Τιράσπολ (COSMOTE SPORT 9 HD)

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης