Γκολ... οφσάιντ, σαν του Εμπαπέ, στο Γουότφορντ-Λίβερπουλ  - Δείτε βίντεο

Γκολ... οφσάιντ, σαν του Εμπαπέ, στο Γουότφορντ-Λίβερπουλ  - Δείτε βίντεο

Μετά τον σάλο που δημιούργησε το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στον τελικό του UEFA Nations League ανάμεσα σε Γαλλία και Ισπανία, ήρθε το 0-3 της Λίβερπουλ στην έδρα της Γουότφορντ για να... επεξηγήσει τον κανονισμό

firmino
Πριν από μερικές ημέρες οι Γάλλοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή κόντρα στην Ισπανία και κατέκτησαν το τρόπαιο με σκορ 2-1, χάρη σε ένα γκολ του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος ήταν φανερά εκτεθειμένος όταν έγινε η πάσα προς το μέρος του.

Μετά και τη χρήση VAR, οι διαιτητές καταλόγισαν κανονικά το γκολ μιας και ο Έρικ Γκαρθία έκανε προβολή για να ανακόψει την πορεία της μπάλας, ωστόσο η «φύση» της φάσης ξεσήκωσε δικαιολογημένες αντιδράσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου κατά την έξοδο της Λίβερπουλ στο «Vicarage Road», ο Φιρμίνο βρέθηκε στο σωστό σημείο για να να κάνει το tap in (0-3), σε μια φάση που o Σαλάχ ήταν οφσάιντ κατά την δημιουργία της και στην εξέλιξή της έκανε ξεκάθαρη κίνηση για να παίξει την μπάλα. Ωστόσο, μετά το γύρισμα του αμυντικού στην προσπάθειά του να γλιτώσει τα χειρότερα (και πάντα βάσει κανονισμού) η κατοχή θεωρείται πως άλλαξε και έτσι ο Βραζιλιάνος δεν αναγκάστηκε να σταματήσει τους πανηγυρισμούς του.

Η... δύσκολη φάση με το γκολ του Εμπαπέ:



Η πιο... εύκολη με το γκολ του Φιρμίνο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης