ΑΕΚ: Ο Νίκος Παναγιωτάρας στον πάγκο μέχρι να βρεθεί ο αντί-Μιλόγεβιτς
Ο Νίκος Παναγιωτάρας αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Την ευκαιρία να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ ως πρώτος προπονητής έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, θα έχει ο Νίκος Παναγιωτάρας, αφού ο 49χρονος Έλληνας θα καλύψει τη θέση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σέρβου.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ενημέρωσε σήμερα τους παίκτες στα Σπάτα ότι ο Παναγιωταράς αναλαμβάνει τις προπονήσεις τους τις επόμενες μέρες, ενώ σε περίπτωση που ο νέος κόουτς δεν κλίσει μέχρι την άλλη Κυριακή, θα κάτσει και στον πάγκο με τον Ατρόμητο.
Θυμίζουμε, ότι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο ψάξιμο και ήδη έχουν γίνει οι διερευνητικές επαφές με τα πρώτα ονόματα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ να είναι αυτά των Αργύρη Γιαννίκη και Γιώργου Δώνη, ενώ «παίζει» και του ξένου προπονητή.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.