Κιλιάν Εμπαπέ: Ετοιμάζει νέα πρόταση 180 εκατ. ευρώ η Ρεάλ

Κιλιάν Εμπαπέ: Ετοιμάζει νέα πρόταση 180 εκατ. ευρώ η Ρεάλ

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παρατήσουν την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ και ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 180 εκατ. ευρώ

mpape
Συνεχίζει το πρέσινγκ για τον Κιλιάν Εμπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης! Παρότι τα βρετανικά Μέσα υποστηρίζουν πως οι Μαδριλένοι έχουν ήδη καταθέσει νέα πρόταση ύψους 170 εκατ. ευρώ, η έγκυρη «Parisien» πηγαίνει λίγο παρακάτω το θέμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το τελευταίο δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει προσφορά ύψους 180 εκατ. ευρώ, η οποία θα σταλεί στα γραφεία της Παρί Σεν Ζερμέν τις ερχόμενες ώρες.

Στην Ρεάλ θεωρούν πως η Παρί είναι πολύ πιθανό να δεχτεί αυτό το ποσό, αφού όταν είχε αποκτήσει τον Εμπαπέ από την Μονακό είχε δώσει ακριβώς τα ίδια χρήματα. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι Παριζιάνοι ζητάνε κοντά στα 215-220 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Γάλλο επιθετικό και μοιάζει πιθανό να απαντήσουν αρνητικά στην πρόταση των Μαδριλένων, αν αυτή τελικά φτάσει στα γραφεία τους και αγγίζει τα 180 εκατ. ευρώ.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μενέντεζ σε Μητσοτάκη για πυρκαγιές: «Η απώλεια της περιουσίας προκαλεί πόνο αλλά οι ανθρώπινες ζωές είναι ό,τι πιο σημαντικό»

Αποκαρδιωτικές εικόνες: «Στέγνωσε» ο Πηνειός

Εμβόλιο κατά του κορωνοϊού: Πότε πρέπει να γίνεται η τρίτη δόση - Τι σχεδιάζουν οι ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης