Πρόεδρος Ριέκα: «Τιμή μας που παίζουμε εναντίον του ΠΑΟΚ, είναι παραπάνω από σοβαρή ομάδα»

Πρόεδρος Ριέκα: «Τιμή μας που παίζουμε εναντίον του ΠΑΟΚ, είναι παραπάνω από σοβαρή ομάδα»

Ο πρόεδρος της Ριέκα, Ζόραν Μίσκοβιτς, μίλησε για την κλήρωση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και έσπευσε να αποθεώσει τον Δικέφαλο

rijeka_225505
Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Ριέκα στα play off του Europa Conference League. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη (19/8, 21.00) και η ρεβάνς την Πέμπτη (26/8, 21.00).

Ο πρόεδρος της κροατικής ομάδας, Ζόραν Μίσκοβιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δικέφαλο, λέγοντας τα εξής:

«Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μια σοβαρή ομάδα. Δυστυχώς, οι κροατικοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν υψηλά εμπόδια λόγω του κακού συντελεστή τους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα υψηλό εμπόδιο για εμάς. Όπως είπε ο προπονητής Τόμιτς, δεν αρκεί να προσφέρουμε το 100% αλλά όλοι μαζί, από τους οπαδούς σε εμάς στη διοίκηση, πρέπει να δώσουμε επιπλέον κίνητρο και ενέργεια για να αποκλείσουμε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Είναι τιμή μας που μπορούμε να παίξουμε μαζί με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο στάδιο των προκριματικών είναι λογικό να αντιμετωπίζουμε συλλόγους πολύ πιο δυνατούς από εμάς, οικονομικά και αγωνιστικά.

Όμως, είμαστε εδώ για να αποδείξουμε στον εαυτό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι, για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πάντα αισιόδοξος και πρέπει να πάμε για την νίκη αρχικά στην Τούμπα, για να έρθουμε πιο κοντά στην πρόκριση. Αν θα συμβεί αυτό απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, μένει να το δούμε… Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι κάνουμε όλοι το καλύτερο, οπότε αν είναι καλύτεροι, θα τους δώσουμε συγχαρητήρια. Τίποτα δεν θα συμβεί στη Ριέκα. Αν περάσουμε, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για εμάς, αλλά αν μείνουμε εκτός θα προχωρήσουμε παρακάτω».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Δικογραφία με δέκα μαρτυρίες-φωτιά για τον Φιλιππίδη

Ριάνα: Στον θρόνο της παγκόσμιας showbiz με περιουσία 1,7 δισ. δολάρια

Μπέλα Χαντίντ: Φόρεσε τη δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας και φαίνεται σαν να... είναι βρεγμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης