Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Χρυσό μετάλλιο ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος με άλμα στα 8,41μ - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες, Στίβος: Χρυσό μετάλλιο ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος με άλμα στα 8,41μ - Δείτε βίντεο

Πρώτο χρυσό μετάλλιο στο μήκος για την Ελλάδα - Απίστευτο άλμα στην 6η του προσπάθεια, που από 4ο τον έφερε στην 1η θέση - Με συρτάκι πανηγύρισε ο 23χρονος Γρεβενιώτης

tent01-mesa
Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον έχριζαν φαβορί και με άλμα στην 6η του και τελευταία προσπάθεια «πέταξε» στα 8,41μ και απο την 4η θέση που βρισκόταν ανέβηκε στην 1η, βάζοντας το χρυσό μετάλλιο στο στήθος του. Το δευτερο χρυσό για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μετά απο αυτό που κατέκτησε ο Στέφανος Ντουσκος στην κωπηλασία.



tent02
Credits: Sportimages.gr





Κλείσιμο
Εξαιρετικά ξεκίνησε τις προσπαθειες του στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο  23χρονος Έλληνας πρωταθλητής με άλμα  8,11μ. στην πρώτη του προσπαθεια πέρασε στην πρώτη θέση, με τον Κουβανό Μάσο να πραγματοποιεί άλμα στα 8,21μ και να αφήνει στη 2η θέση τον Τεντόγλου. Στα 8.41 το άλμα του Ετσεβαρία που έφερε τον Κουβανό στην 1η θέση, τον συμπατριώτη του 2ο και τον Έλληνα στην 3η.


Το δεύτερο και τρίτο άλμα του Έλληνα ήταν άκυρο και πέρασε στην 3η θέση με τους Κουβανούς Μάσο και Ετσεβαρία να βρίσκονται απο πάνω του.

Χωρις_τιτλο_92


Έγκυρο το τέταρτο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου που πηδάει στα 8.10, ενώ πάτησε και 11 εκατοστά πίσω.



Πολύ καλό και το πέμπτο άλμα του Έλληνα στα 8,15μ  που τον φέρνει στην 3η θέση, γιατί έχει καλύτερη δεύτερη προσπάθεια από τον Χάρισον που έχει επίσης 8.15. Ωστόσο ο Ισπανός Κάθερες με άλμα στα 8.18 περνάει τρίτος, βάζοντας τον Τεντόγλου στην 4η θέση.



Το καλύτερο ο Τεντόγλου το κρατούσε για το τέλος.  Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής με άλμα στην 6η του και τελευταία προσπάθεια «πέταξε» στα 8,41μ και απο την 4η θέση που βρισκόταν ανέβηκε στην 1η, βάζοντας το χρυσό μετάλλιο στο στήθος του, καθώς ο  Ετσεβαρία που ακολουθούσε δεν μπορεί να κάνει το τελευταίο του άλμα.

 
Ο Τεντόγλου πανηγύρισε με... ελληνικούς ήχους, ενώ δεν ξέχασε τον άτυχο ανταγωνιστή του, ο οποίος κρατούσε μέχρι το τέλος το χρυσό.


Το χρυσό του Τεντόγλου είναι το δεύτερο  της Ελλάδας στους Ολυμπιακους Αγώνες του Τόκιο μετά απο αυτό που κατέκτησε ο Στέφανος Ντουσκος στην κωπηλασία. Παράλληλα ο Γρεβενιώτης έγινε ο όγδοος αθλητής από την Ελλάδα που κερδίζει χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.


Επική εμφάνιση Τεντόγλου στην παρουσιάση των αθλητών

Ο Μίλτος Τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση... σούμο έκλεψε τις εντυπώσεις.


Ο Έλληνας πρωταθλητής ετοιμάζεται για τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του.





Photo Credits: Sportimages.gr


Ειδήσεις σήμερα:


Συγκλονιστικός ο Χάμιλτον: «Όλα έγιναν θολά στο βάθρο, ο κορωνοϊός με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα» - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποθεωτική υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου στο «Ελ. Βενιζέλος» - Δείτε βίντεο

Δύσκολη νύχτα με την πυρκαγιά στη Ρόδο: Σε τρία μέτωπα η φωτιά - Νέο μήνυμα ετοιμότητας από 112 για Μαριτσά και Καλυθιές - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης