ΑΕΚ: Τα… έψαλλε στους παίκτες του ο Μιλόγεβιτς - «Τόσα χρόνια φταίνε οι προπονητές και ποτέ εσείς;»

ΑΕΚ: Τα… έψαλλε στους παίκτες του ο Μιλόγεβιτς - «Τόσα χρόνια φταίνε οι προπονητές και ποτέ εσείς;»

Ξέσπασμα Μιλόγεβιτς στα Σπάτα! Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο τεχνικός της ΑΕΚ έφερε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους με σκληρά λόγια και ομιλία μιας ώρας - Έκτακτο ραντεβού την Κυριακή (1/8)

milojeviccc
Η αλήθεια είναι πως όταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκλεινε στην ΑΕΚ πριν από λίγο καιρό, ουδείς περίμενε -ούτε και ο ίδιος πιθανότατα- ότι τόσο νωρίς στη σεζόν θα έριχνε τα πρώτα «γκάζια» και δη... άγρια!

Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός της «Ένωσης» από τη Βελέζ του Μόσταρ, ωστόσο, έφερε και το ξέσπασμα του Σέρβου τεχνικού!

Στην προπόνηση της Παρασκευής (30/07), λοιπόν, και ενώ οι παίκτες είχαν ρεπό το Σάββατο, ο Μιλόγεβιτς έφερε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους με σκληρά λόγια και ομιλία μιας ώρας! Έκανε λόγο, μάλιστα, για αποκλεισμό-ντροπή, και τους είπε ότι δεν του άρεσε καθόλου που είδε συγκεκριμένους παίκτες να... περπατάνε στο πρώτο ματς στη Βοσνία, ξεκαθαρίζοντας ότι πολλοί θα κριθούν στα τρία φιλικά που θα κλείσει η ΑΕΚ το επόμενο διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του: «Θα πρέπει να ντρέπεστε όλοι σας εδώ μέσα. Την Πέμπτη δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση, παρότι κάναμε πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι μεγάλο κομμάτι της πρόκρισης χάθηκε στη Βοσνία. Εκεί είδα 4-5 παίκτες να περπατάνε και να μην τρέχουν για να κάνουν όσα είχαμε πει. Γενικά εκεί δεν δουλέψατε όπως είχαμε πει. Και έγινε πιο δύσκολο το έργο μας στη ρεβάνς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν στην ομάδα. Έχετε μεγάλες ευθύνες. Τόσα χρόνια φταίνε οι προπονητές, ο Καρέρα, ο Χιμένεθ και ποτέ εσείς; Έχω να πω πολλά, αλλά θα τα πω σε κατ' ιδίαν συναντήσεις με όσους πρέπει τις επόμενες ημέρες. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τρία φιλικά, να γνωρίζετε καλά ότι θα κρίνω πολλούς από αυτά. Δεν υπάρχουν περιθώρια».

Από την πλευρά των παικτών, τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Μπακάκης, που τόνισε: «Είναι δική μας η ευθύνη κόουτς. Να αναλογιστούμε τις πράξεις μας και τις ευθύνες μας».
Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα, Κυριακή (01/08), οι Παπαδημητρίου και Κονέ έχουν καλέσει τους παίκτες που λογίζονται ως βασικοί να φτάσουν στα Σπάτα νωρίτερα (υπάρχει προπόνηση στις 7 το απόγευμα) για έκτακτη συνάντηση!

Κλείσιμο
Καταλαβαίνει κανείς πως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι θα ειπωθεί στη σύσκεψη, για να δούμε αν θα ανακοινωθούν και διοικητικές αποφάσεις...

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αχαΐα: 16 τραυματίες και 20 καμένα σπίτια – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Καιρός: Με 44άρια κάνει ποδαρικό ο Αύγουστος - Δευτέρα και Τρίτη οι χειρότερες μέρες

Πόλεμος μέχρις εσχάτων για το όνομα των Καλλιστείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης