Βράνιες: «Ο Μελισσανίδης είναι ο καλός πατέρας ενός κακού γιου»

Βράνιες: «Ο Μελισσανίδης είναι ο καλός πατέρας ενός κακού γιου»

Ο Όγκνιεν Βράνιες ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ για 2+1 χρόνια και μετά τις υπογραφές μίλησε για την κοινή μοίρα που τον συνδέει με την Ένωση και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Vranzes
Και με τη... βούλα παίκτης της ΑΕΚ για τρίτη φορά στην καριέρα του είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (19/7) ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και έβαλε τις υπογραφές του στο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Ο Βράνιες επέστρεψε στην Ένωση και αμέσως μετά τις ανακοινώσεις πήγε στο ΟΑΚΑ για να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους κιτρινόμαυρους.

Ο 31χρονος Βόσνιος στόπερ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και μετά τις υπογραφές τόνισε πως στη ζωή του έρχονται τα πράγματα έτσι ώστε πάντα να επιστρέφει στην Ένωση.

Welcome back Oggi 🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2021_22 #aekfamily #aekfc_new_era #Vranjes_21 #Commando_is_back

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Monday, July 19, 2021


«Η μοίρα μου με την ΑΕΚ είναι κοινή», ήταν μερικά από τα λόγια του αμέσως μετά τις υπογραφές.

Μάλιστα ο «Όγκι» ρωτήθηκε και για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αφήνοντας μια ιδιαίτερη ατάκα για έναν καλό πατέρα ενός κακού παιδιού! «Ο Μελισσανίδης είναι ο καλός πατέρας ενός κακού γιου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βράνιες.

Ο Βόσνιος στόπερ, όπως και ο Σέρχιο Αραούχο, έχει επιστρέψει αποφασισμένος στην ΑΕΚ και μάλιστα την ώρα που περνούσε τα ιατρικά τεστ δήλωνε στους ανθρώπους της ομάδας ότι θέλει να παίξει ακόμα και στο ματς της Πέμπτης με τη Βελέζ!

Και από τα γραφεία απευθείας στο ΟΑΚΑ για προπόνηση! #aekfc #aekfcseason2021_22 #aekfamily #aekfc_new_era #Vranjes_21 #Commando_is_back

Και από τα γραφεία απευθείας στο ΟΑΚΑ για προπόνηση! 🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2021_22 #aekfamily #aekfc_new_era #Vranjes_21 #Commando_is_back

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Monday, July 19, 2021
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Φολέγανδρος: Κακώσεις στο κεφάλι της Γαρυφαλλιάς - Ψάχνουν αν ο δολοφόνος την χτύπησε πριν την ρίξει στα βράχια

Γκάλοπ Marc: Συντριπτικό «ναι» στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

Τόλης Βοσκόπουλος: Έπαθε ανακοπή ενώ περίμενε να πάρει σήμερα εξιτήριο - Την Τετάρτη η κηδεία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης