Φολέγανδρος: Κακώσεις στο κεφάλι της Γαρυφαλλιάς - Ψάχνουν αν ο δολοφόνος την χτύπησε πριν την ρίξει στα βράχια

Φολέγανδρος: Κακώσεις στο κεφάλι της Γαρυφαλλιάς - Ψάχνουν αν ο δολοφόνος την χτύπησε πριν την ρίξει στα βράχια

Συνταρακτικά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας - «Από πού προέρχονται θα το βρούμε. Είναι κακώσεις κατά την πτώση στα βράχια, από κάτι άλλο(;), τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Όλα εξετάζονται» λέει στο protothema αρμόδιος παράγοντας

folegandros-gynaikoktonia-arthro
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις αρχές, που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο της φρικτής δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, καθώς σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, η σορός φέρει κακώσεις που άλλες είναι ξεκάθαρο πως προκλήθηκαν κατά την πτώση στα βράχια και άλλες θέλουν επιπλέον εξήγηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές θέλουν να ρίξουν φως στα τελευταία δραματικά λεπτά της ζωής της 26χρονης κοπέλας, καθώς υπάρχουν υπόνοιες πως ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος κρύβει σημαντικά στοιχεία για τον τρόπο τέλεσης της αποτρόπαιας πράξης του.

Σ' αυτό το συμπέρασμα έχουν οδηγηθεί, καθώς στη σορό της Γαρυφαλλιάς βρέθηκαν κακώσεις που δεν εξηγούνται τόσο εύκολα, αλλά θέλουν περισσότερο έλεγχο. Γίνεται λόγος πως η 26χρονη μπορεί να έπεσε και θύμα ξυλοδαρμού από τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος πάνω στον αναίτιο θυμό του ξέσπασε στην άτυχη κοπέλα, με αποτέλεσμα πριν την ρίξει από τα βράχια να την χτύπησε στο κεφάλι προκαλώντας της επιπλέον τραύματα.

Για τον λόγο αυτό τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων μέσα στο επόμενο διάστημα θα δώσουν τις οριστικές απαντήσεις λύνοντας πολλά από τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει αυτή την ώρα. Σημαντικά θα είναι επίσης και τα στοιχεία που θα προκύψουν από το σημείο της πτώσης, ώστε ο ιατροδικαστής να έχει μια πλήρη εικόνα πριν την τελική του έκθεση.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ειδικός των ερευνών η ανάκριση θα ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση:  «Υπάρχουν κακώσεις στο κεφάλι, αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα από πού προέρχονται θα το βρούμε. Είναι κακώσεις κατά την πτώση στα βράχια, από κάτι άλλο (;), τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Από την ανάκριση θα βγουν όλα. Όλα εξετάζονται. Κάποια από τα χτυπήματα φαίνονται να είναι από την πτώση και κάποια άλλα θέλουν επιπλέον εξήγηση».

Τι δήλωσε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς μετά την σύλληψη του 30χρονου


Φολέγανδρος - Συγκλονίζουν οι γονείς της Γαρυφαλλιάς: «Να μην φύγουν άλλα κορίτσια»
Κλείσιμο


Από πλευράς της η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, Αλέκα Ψαράκου ζητά να γίνει σεβαστός ο πόνος της οικογένειας και σημειώνει πως δεν τον έχει γνωρίσει τον νεαρό. «Μόνο στην κρίση του παιδιού μου που μου έλεγε ότι είναι ένα κάλο παιδί, άλλα έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές άλλα πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τα είχε δει», είπε.

«Είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον δικό της πόνο», λέει χαρακτηριστικά η Αλέκα Ψαράκου αναφερόμενη στην μητέρα του 30χρονου. «Και κείνη η μάνα αυτό το παιδί έχει κάνει, δεν ήθελε να φτάσει σ' αυτό το σημείο», συμπληρώνει.

Αναφερόμενη στον 30χρονο που συνελήφθη λέει χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μονό άνανδρους μπορώ να τους χαρακτηρίσω κι αλήτες όταν παίρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές κι αντί να το προσταυτευσουν του φέρονται έτσι». 

Όπως λέει η κυρία Ψαράκου, «ο σύζυγος μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θέλω μία ηρεμία να τιμήσω το παιδί μου που κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή μ' αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κάκια στιγμή, πιστεύω στους κακούς ανθρώπους».

Συνεχίζει δε λέγοντας: «Αυτή η τραγωδία είναι πρώτα για το παιδί μου που δεν του άξιζε αυτό. Σ' αυτό το πλάσμα δεν άξιζε αυτό το πράγμα». «Ήταν πολύ αγαπητή, ένας επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για τα αδέλφια της, για τον τόπο που ζούμε, για την επιστήμη της» συμπληρώνει. 

Κάνοντας μία αναφορά στα απανωτά περιστατικά δολοφονιών γυναικών η μητέρα της Γαρυφαλλιάς απευθύνει έκκληση «να μην φύγουν άλλα κορίτσια». Όπως λέει δε στον ΣΚΑΪ, «σας παρακαλώ περάστε αυτό το μήνυμα ότι πρέπει να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά το παιδί μου που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου άνδρα και πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά».

«Βγάλτε τα λογία μου όπως ακριβώς τα είπα σας παρακαλώ. Μάθετε στα αγόρια σας, σας παρακαλώ, να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες κι εγώ έχω δυο γιους. Τι να σας πω, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε η ίδια οικογένεια. Είναι το πρώτο μας παιδί, είναι τραγικό, είναι εφιάλτης. Τα αδέλφια της είναι σε πολύ τραγική κατάσταση, τρέχουμε σε νοσοκομεία
είναι τραγικό αυτό που ζούμε».

Κλείνοντας συγκινεί και λέει: «Θα ήθελα να πω στο παιδί μου μία τελευταία φορά ότι το αγαπώ κι εγώ και η οικογένεια μου κι ότι το λατρεύουμε κι ότι δεν έκανε κάτι λάθος εκείνο».


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Γέμισε φύκια και σκουπίδια ο Θερμαϊκός - Δείτε βίντεο

Οι ΗΠΑ καταγγέλλουν την Κίνα για μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων στη Microsoft

Γερμανία: Οι σειρήνες που δεν ήχησαν προκάλεσαν εκατοντάδες θύματα από τις πλημμύρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης