Στην Αθήνα για την Α.Ε.Κ. ο Βράνιες

Στην Αθήνα για την Α.Ε.Κ. ο Βράνιες

Ο Βόσνιος στόπερ αναμένεται να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή του στην Ένωση και να αποτελέσει τη δεύτερη μεγάλη επιστροφή μετά απ' αυτή του Αραούχο

vranjes
Σε απόλυτο βαθμό επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Gazzetta για τον εκλεκτό της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας έπειτα από την πώληση στην Κροτόνε του Ιονούτς Νεντελτσιάρου...

Ο Όγκνιεν Βράνιες, όπως σας ενημερώσαμε χθες, είναι ο κεντρικός αμυντικός που θέλει η ΑΕΚ και μάλιστα έχει ήδη έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης και προκειμένου να τελειώσει το θέμα και τυπικά αφού όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα σήμερα έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών!

Έτσι, μετά τον Σέρχιο Αραούχο ακόμα μια επιστροφή για την ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική της ευθεία με τον Βόσνιο στόπερ, που δεν υπολογιζόταν στην Άντερλεχτ, να αποτελεί τον εκλεκτό της Ένωσης για το κέντρο της άμυνας με συμβόλαιο τριών ετών.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Βράνιες έρχεται στην Αθήνα για την Ένωση, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για πρώτη φορά τον Γενάρη του 2017. Το καλοκαίρι του 2018, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο με την ΑΕΚ, ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός πήρε μεταγραφή για την Άντερλεχτ, στην οποία ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να εγκλιματιστεί. Το καλοκαίρι του 2019 ήρθε για δεύτερη φορά στους κιτρινόμαυρους με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και πλέον επιστρέφει για να φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τα κιτρινόμαυρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης