Πρωταθλητής στα... μηνύματα μίσους ο ΛεΜπρόν: Έχει δεχτεί περισσότερα από 122.568 σε έναν χρόνο

Πρωταθλητής στα... μηνύματα μίσους ο ΛεΜπρόν: Έχει δεχτεί περισσότερα από 122.568 σε έναν χρόνο

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο αθλητής που δέχεται τα περισσότερα μηνύματα μίσους στα social media, σχεδόν 330 τη μέρα τον τελευταίο χρόνο

lebron-jam_2
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το μέγεθος και το legacy του «Βασιλιά», εντούτοις οι haters του ΛεΜπρόν βρίσκουν συνεχώς αφορμή για κριτική, με τελευταία παραδείγματα τον αποκλεισμό των Λέικερς στον πρώτο γύρο των playoffs από τους Σανς και τη δήλωση του Τζέιμς πως προτεραιότητα για τον ίδιο αυτό το καλοκαίρι είναι το Space Jam 2 και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσίευσε το pickswise.com, ο ΛεΜπρόν είναι ο πιο μισητός αθλητής στα social media, λαμβάνοντας τα περισσότερα προσβλητικά σχόλια από κάθε άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς έχει λάβει 122.568 μηνύματα μίσους από τον Ιούνιο του 2020 ως τον Ιούνιο του 2021, δηλαδή 336 μηνύματα τη μέρα! Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της σύγκρισης, ο δεύτερος στη λίστα Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει λάβει 32.328 μηνύματα μίσους το ίδιο διάστημα ενώ τρίτος είναι ο GOAT του NFL, Τομ Μπρέιντι με 28.151 μηνύματα!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Οι εμφανίσεις της Σάρον Στόουν στο πλευρό 25χρονου ράπερ πυροδοτούν φήμες για ειδύλλιο (Φωτογραφίες)

Τραγωδία στη Νίκαια: Πώς χάθηκε μέσα σε λίγες στιγμές η 7χρονη Παναγιώτα

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Στους γονείς της δολοφονημένης μητέρας η επιμέλεια του παιδιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης