ΑΕΚ: Είπε το «ναι» ο Λε Ταλέκ

ΑΕΚ: Είπε το «ναι» ο Λε Ταλέκ

Ο 31χρονος Γάλλος χαφ έδωσε εγγυήσεις ότι παρά το πρέσινγκ από Ρωσία θα πάρει σιγά σιγά το δρόμο για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ

letallec_173942
Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Νταμιάν Λε Ταλέκ βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ καθώς ο 31χρονος Γάλλος χαφ απάντησε θετικά στην πρόταση της Ένωσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου.

Ο Λε Ταλέκ βρισκόταν κοντά στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες καθώς ο παίκτης ήταν παράλληλα σε ανοικτή γραμμή με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τους κιτρινόμαυρους να εξέφραζαν την αισιοδοξία ότι θα τον κάνουν δικό τους.

Το απόγευμα της Τρίτης (6/7) και παρά το πρέσινγκ που είχε από δύο ρωσικούς συλλόγους, ο Λε Ταλέκ είπε το «ναι» στην ΑΕΚ και πλέον η μεταγραφή του στην Ένωση βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της, με τον 31χρονο Γάλλο χαφ να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2+1 ετών με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής πλέον αφού ακόμα είμαστε στα λόγια από την πλευρά του Λε Ταλέκ προς την ΑΕΚ. Ωστόσο οι εγγυήσεις που έδωσε ο Γάλλος μέσος στους κιτρινόμαυρους δείχνουν ότι πλέον παίρνει τον δρόμο για Ελλάδα προκειμένου να γίνει παίκτης της Ένωσης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Η ετυμηγορία για τον βασικό κατηγορούμενο της πολύκροτης δίκης παιδεραστίας του Μίνστερ

Ο Αρκάς σχολιάζει με τον μοναδικό του τρόπο τους ανεμβολίαστους

Πελώνη: Όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης