Απίστευτο: Ερχονται αγωνιστικά στο κέντρο της Αθήνας - Για πρώτη φορά

Απίστευτο: Ερχονται αγωνιστικά στο κέντρο της Αθήνας - Για πρώτη φορά

Σήμερα ανακοινώνονται οι λεπτομέρειες του Ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί 9-12 Σεπτεμβρίου. Εν αναμονή της αποκάλυψης για υπερειδική διαδρομή μέσα στην Αθήνα!

Στιγμιοτυπο_2021-06-24__12_12_36_μμ

Όσοι δεν το έχετε καταλάβει, έχουν ήδη περάσει 8 χρόνια από τη στιγμή που ζήσαμε από κοντά τη μαγεία ενός αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι (WRC). Για την ακρίβεια είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε του ράλι Ακρόπολις ή αλλιώς το ράλι των Θεών, το ράλι που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο του κόσμου, με ιστορία που ξεκινά πριν από 70 χρόνια…


Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο αγώνας είχε χάσει την αίγλη του για λόγους που έχουμε γράψει πολλές φορές και ευθύνες που βαραίνουν προηγούμενες διοικήσεις της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Ο κόσμος όμως που δεν ασχολείται με παρασκήνιο αλλά με το προσκήνιο έδειξε και δείχνει πως διψά για θέαμα και για μεγάλες – παγκόσμιες διοργανώσεις. Τον παλμό αυτό εισέπραξε η Κυβέρνηση και μαζί με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έκαναν το βήμα που όλοι περίμεναν και θα ήθελαν, δηλαδή να στηρίξει ένα τόσο σημαντικό γεγονός που προβάλλει τη χώρα μας σε όλον τον πλανήτη. Ο ίδιος ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης πήρε τα ηνία στα χέρια του, δημιούργησε μία ομάδα που ξέρει τι σημαίνει Ράλι Ακρόπολις και έκανε πράξη το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων.


ΔΕΙΤΕ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης