Συνέντευξη-κόλαφος από τον Σουάρες: «Με χρησιμοποίησε ο Μπερτομέου, δεν έχει προσωπικότητα ο Κούμαν» (βίντεο)

Συνέντευξη-κόλαφος από τον Σουάρες: «Με χρησιμοποίησε ο Μπερτομέου, δεν έχει προσωπικότητα ο Κούμαν» (βίντεο)

Για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Μπαρτσελόνα μίλησε ο πρωταθλητής Ισπανίας, Λουίς Σουάρες, κατηγορώντας τον Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου πως τον χρησιμοποίησε και μετά τον «άδειασε», χαρκτηρίζοντας παράλληλα τον Ρόναλντ Κούμαν ως έναν «άνθρωπο χωρίς προσωπικότητα»

Suarez
Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έφυγε από το «Καμπ Νόου» με άσχημο τρόπο δεδομένων όσων είχε προσφέρει στον σύλλογο μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, με τα φώτα να πέφτουν πάνω του μετά την κατάκτηση της La Liga από τους «ροχιμπλάνκος».

Στην πρώτη του ολοκληρωμένη συνέντευξη μετά την στέψη της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε , ο Ουρουγουανός δεν μάσησε τα λόγια του όσον αφορά τους «μπαλουγκράνα», λέγοντας χαρακτηριστικά :

«Δεν πρόκειται ποτέ να πάω κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Μου έδωσε τα πάντα και μου επέτρεψε να μπω στην ελίτ. Αλλά ο Μπερτομέου βγήκε και τα είπε δημοσίως χωρίς να με πάρει ούτε ένα τηλέφωνο.

Όταν ήθελαν να μείνει ο Μέσι με πήραν τηλέφωνο για να τον πείσω, να μιλήσω στον Γκριζμάν, οπότε γιατί δεν με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι θέλουν να φύγω; Ή γιατί δεν με έπιασε ο προπονητής να μου πει ότι δεν με υπολογίζει γιατί θέλει έναν άλλου τύπου επιθετικό; Ο Κούμαν μου είπε ότι δεν ήμουν στα πλάνα του και μετά είπε: "Εάν δεν βγει άκρη μέχρι αύριο τότε σε υπολογίζω ξανά και βασίζομαι σε σένα για το ματς με τη Βιγιαρεάλ". Μου έδειξε στην πορεία ότι δεν έχει προσωπικότητα. Δεν ήταν αρκετά δυνατός για να μου πει ότι δεν με χρειαζόταν. Η απόφαση να πουληθώ είχε προέλθει από τη διοίκηση».

Στην μισάωρη συνέντευξή του, ο Σουάρες ανέφερε επίσης πως θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ατλέτικο και την ερχόμενη χρονιά . «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος εδώ και δεν πρόκειται να πω πως φεύγω. Είναι αδύνατο για μένα να φύγω πλέον», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του :



Ειδήσεις σήμερα: 

Γερμανία: Υπέγραψε ο Χάνσι Φλικ - Αναλαμβάνει τα «Πάντσερ» μετά το Euro

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Η ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν θα επηρεάσει τη διοργάνωση»

Άρης: Με τον Μάντζιο στον πάγκο για άλλα δυο χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης