Serie A, Γιουβέντους - Ίντερ 3-2: «Ζωντανή» για Champions League σε θεότρελο ντέρμπι γεμάτο VAR

Serie A, Γιουβέντους - Ίντερ 3-2: «Ζωντανή» για Champions League σε θεότρελο ντέρμπι γεμάτο VAR

Η Γιουβέντους αν και με δέκα παίκτες από το 55' λόγω της αυστηρής αποβολής του Μπεντανκούρ - με γενικά κακή διαιτησία, πολύ VAR και... μόνιτορ - νίκησε 3-2 την Ίντερ και παρ;eμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της τετράδας και της εξόδου στο Champions League - Αποβλήθηκε στο 90+2' και ο Μπρόζοβιτς

Juventus
Όσο ζει ελπίζει η Γιουβέντους, καθώς όπως τα κατάφερε δεν ορίζει η ίδια τη μοίρα της για την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Η «Γηραιά Κυρία» έκανε το χρέος της για να μπορέσει να συνεχίζει να ελπίζει, καθώς το Σάββατο (15/5) νίκησε 3-2 στο ντέρμπι την Ίντερ. Παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο λόγω της αυστηρής αποβολής του Ροδρίγο Μπεντανκούρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 55ο λεπτό! Έτσι κι αλλιώς η διαιτησία του Τζανπάολο Καλβαρέζε έκανε... νερά, καθώς ο ρέφερι κλήθηκε από τον VAR στις κρίσιμες αποφάσεις και συμβουλεύτηκε το μόνιτορ.

Στο 23ο λεπτό ο Τζόρτζιο Κιελίνι έπεσε στο έδαφος μετά από κράτημα του Ματέο Νταρμιάν, ο διαιτητής ειδοποιήθηκε από τον VAR, είδε τη φάση στο μόνιτορ και σφύριξε το πέναλτι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε, ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς απέκρουσε, αλλά ο Πορτογάλος στο ριμπάουντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους «μπιανκονέρι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbdyqwxproch-sf)


Κλείσιμο
Στο 35ο λεπτό ο Ματάις Ντε Λιχτ πάτησε τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο VAR επενέβη και πάλι, έτσι σφυρίχτηκε και πάλι πέναλτι. Ο Ρομελού Λουκακού ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1 για τους «νερατζούρι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbdza86q1nu1-sf)


Στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου μέρους ο Χουάν Κουαδράδο έδωσε και πάλι το προβάδισμα με σουτ με το δεξί στους γηπεδούχους, με τη βοήθεια της κόντρας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbdzguhntzup-sf)


Στο 83ο λεπτό ο Τζόρτζιο Κιελίνι στην προσπάθειά του ν' απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας τους. Ο διαιτητής αρχικά δεν το μέτρησε, κλήθηκε και πάλι από τον VAR. Είδε τη φάση στο μόνιτορ και εγένετο 2-2.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbe0lacmoyqp-sf)


Στην επόμενη φάση ο Χουάν Κουαδράδο μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ανατράπηκε από τον Ίβαν Πέρισιτς.


Ο Κολομβιανός εκτέλεσε, ευστόχησε και χάρισε τη νίκη (3-2) στη Γιουβέντους επί της Ίντερ, η οποία τέλειωσε και εκείνη το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς με δύο κίτρινες μέσα σε τέσσερα λεπτά (88' και 90+2').

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbe0p0cneg5t-sf)


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (4-4-2): Στσέσνι, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Κιέζα (70' Ντεμιράλ), Κουλουσέβσκι (58' ΜακΚένι), Ρονάλντο (70' Μοράτα).

ΙΝΤΕΡ (3-5-2): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (80' Βεσίνο), Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (73' Σένσι), Νταρμιάν (46' Πέρισιτς), Λουκακού, Λαουτάρο.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης