Παναθηναϊκός: «Κράξιμο» οπαδών στη Λεωφόρο για τη φετινή αποτυχία – Δείτε βίντεο

Παναθηναϊκός: «Κράξιμο» οπαδών στη Λεωφόρο για τη φετινή αποτυχία – Δείτε βίντεο

Η ήττα των «πρασίνων» με 1-0 από την ΑΕΚ ήταν η… χαριστική βολή σε μια πλήρως αποτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο – Συνθήματα κατά της διοίκησης από τον κόσμο

μπολονι
Ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός Ευρώπης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μετά την ήττα του με 1-0 από την ΑΕΚ στην Λεωφόρο, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών του. Μετά το τέλος του ντέρμπι, έξω από τα αποδυτήρια βρέθηκαν περίπου 20 φίλοι των «πρασίνων» φωνάζοντας συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου και των παικτών, ενώ ζητούσαν από τον Λάζλο Μπόλονι να παραιτηθεί.

Κουρμπέλης και Διούδης σταμάτησαν και συνομίλησαν με τους απογοητευμένους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για την πορεία της ομάδας στους δύο Έλληνες παίκτες.

Συνέχεια δε δόθηκε και το ζήτημα γρήγορα θεωρήθηκε λήξαν, καθώς υπήρχε και αστυνομία στο χώρο και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο του SDNA από το συμβάν:

Κλείσιμο
Οι αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟ στους παίκτες της ομάδας μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ


Η αντίδραση των οπαδών δεν ήταν μόνο για την ήττα από την ΑΕΚ και την κακή πορεία στα play-offs της Super League 1, οπού κατάφερε να κερδίσει μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά για την συνολικά κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας φέτος. Μπορεί η πορεία της ομάδας στον δευτερό γύρο αρχικά να έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας και η νίκη επι του Ολυμπιακού να έκανε πολλούς να πιστέψουν οτι υπάρχει ελπίδα, όμως η συνέχεια τους επανέφερε στην πραγματικόητα. Για πρώτη φορά για αγωνιστικούς λόγους μετά το 1997, το τριφύλλι δεν παίρνει εισιτήριο για εκτός των συνόρων διοργανώσεις. Έπειτα από την τιμωρία του και την τριετία που ήταν εκτός, δε θα συνεχίσει ούτε τη νέα σεζόν που ήταν και ο τελευταίος στόχος που είχε απομείνει στον σύλλογο μετά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, κάτι που το ανέφερε και ο τεχνικός της ομάδας Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
«Πολύ δύσκολή μέρα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο που θέλαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια πράγματα δεν πήγε όπως θέλαμε. Κατά το δεύτερο είχαμε 10 λεπτά πολύ δύσκολα, που οι αντίπαλοι έκαναν τη διαφορά και αυτό ήταν εις βάρος μας. Ήταν ατυχία το πέναλτι. Θα μπορούσαμε να είχαμε βελτιώσει τα πράγματα. Ηττηθήκαμε, είναι πράγματα που θέλουμε να λάβουμε υπόψιν για την νέα αγωνιστική περίοδο».



Την απογοήτευσή του δεν έκρυψε ούτε ο Σωκράτης Διούδης. Ο τερματοφύλακας των «πράσινων» τόνισε πως μένει πικρία μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου και πως θα πρέπει να γίνουν αλλαγές.

«Δεν ήμασταν καλοί. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμη μία φορά. Δεν έχω πολλά να πω. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν αξίζει όλο αυτό που περνάμε αυτή τη χρονιά σε κανέναν. Ούτε στον σύλλογο, ούτε στον κόσμο μας, ούτε σε εμάς τους ίδιους. Έχουμε αδικήσει πολύ τους εαυτούς μας. Και μόνο ότι συζητάμε αν θα βγούμε Ευρώπη ενώ έχουμε τέτοιο μέγεθος σαν σύλλογος είναι αποτυχία για εμένα. Πόσω μάλλον όταν χάνουμε και αυτόν τον στόχο, τα λόγια περισσεύουν. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει κι εμείς αποδείξαμε ότι δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε τις στιγμές μας μέσα στη χρονιά, είχαμε ένα δυνατό come back, θα μπορούσαμε να κάνουμε τη διαφορά, αλλά δεν συνεχίστηκε μέχρι τέλους».




Απομένουν ακόμα δυο παιχνίδια με Άρη εκτός έδρας και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για να ολοκληρωθεί το… μαρτύριο που Παναθηναϊκού στα playoffs της Super League. Ο κόσμος της ομάδας επιρρίπτει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την φετινή τραγωδία της ομάδας στη διοίκηση και πλέον είναι στο χέρι του Γιάννη Αλαφούζου να αναστρέψει αυτή την κατάσταση για να σταματήσει την κατρακύλα των πρασίνων.


Ειδήσεις σήμερα

Survivor: Η… πριγκιπική νίκη και η «βόμβα» του Τριαντάφυλλου

Σομαλία: Τουλάχιστον 6 νεκροί σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι σε αστυνομικό τμήμα - Δείτε βίντεο

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κηρύσσουν τριήμερη εκεχειρία για την γιορτή Έιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης