Champions League: Με 4.000 θεατές ο τελικός της Κωνσταντινούπολης

Champions League: Με 4.000 θεατές ο τελικός της Κωνσταντινούπολης

Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση στην Τουρκία είναι πολύ δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας, η UEFA αναμένεται να δώσει 4.000 εισιτήρια στις δύο φιναλίστ για τους φιλάθλους της, ώστε να παρευρεθούν στις εξέδρες του «Ατατούρκ»

City
Τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία αυξάνονται καθημερινά και η χώρα έχει μπει σε lockdown, που θα διαρκέσει τουλάχιστον έως τις 17 Μαΐου. Ωστόσο, όπως φαίνεται αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να διεξαχθεί ο φετινός τελικός στις 29 Μαΐου, του Champions League, με κόσμο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους «TIMES» , η UEFA συμφώνησε να μοιράσει από 4.000 εισιτήρια στις δύο φιναλίστ, για τους φιλάθλους της, ενώ ευελπιστεί να γεμίσει το γήπεδο μέχρι και με 25.000 θεατές!

Το «Ατατούρκ» έχει χωρητικότητα 75.415 θεατών και η UEFA θεωρεί ότι μπορεί στον τελικό να χρησιμοποιηθεί μέχρι και το 1/3. Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους στην Τουρκία ώστε να παρακολουθούν την πορεία της κατάστασης με το σενάριο για κόσμο πάντως να συγκεντρώνει πλέον μεγάλες πιθανότητες.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τι είπε ο Μητσοτάκης για το φετινό καλοκαίρι - Τα διδάγματα από την τουριστική περίοδο του 2020

Η περίεργη σχέση του Μπιλ Γκέιτς με την πρώην του - Κάθε χρόνο έκανε διακοπές μαζί της!

Αριθμός ρεκόρ: 100.000 εμβολιασμοί έχουν προγραμματιστεί σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης