Αντετοκούνμπο σε Μάικλ Ρεντ: «Μία ημέρα θα σπάσω το ρεκόρ σου» (vid)

Αντετοκούνμπο σε Μάικλ Ρεντ: «Μία ημέρα θα σπάσω το ρεκόρ σου» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Μάικλ Ρεντ, κάτοχο του ρεκόρ πόντων των Μιλγουόκι Μπακς (57π.) και του υποσχέθηκε ότι κάποια μέρα θα κάνει το ρεκόρ δικό του!

Screenshot_2021-04-23_O_Γιαννης_Αντετοκουνμπο_ορκιστηκε_στον_Μαικλ_Ρεντ_οτι_θα_σπασει_το_ρεκορ_των_57_ποντων__vid_
Το όνομα του Μάικλ Ρεντ έχει συνδεθεί με τη σύγχρονη ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς. Ήταν ο all star παίκτης των Μπακς, πριν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και κάτοχος αρκετών ρεκόρ στην ομάδα του Ουισκόνσιν. Ο Giannis έχει καταφέρει να αποκτήσει κάμποσα ρεκόρ στο... ζωνάρι του, εκτός από ένα: αυτό με τους περισσότερους πόντους σε ένα ματς! 

Ο Ρεντ έχει πετύχει 57 πόντους στις 11 Νοεμβρίου 2006 απέναντι στους Γιούτα Τζαζ. Και ο Αντετοκούνμπο... ορκίστηκε ότι μία ημέρα το ρεκόρ θα του ανήκει! Ο Ρεντ παρακολούθησε τη νίκη των Μπακς κόντρα στους Σίξερς και μετά συνάντησε τον Αντετοκούνμπο. 

Με τη στιχομυθία τους να είναι απλώς σουρεάλ: «Μία ημέρα! Μία ημέρα θα σπάσω το ρεκόρ σου! Ελπίζω να σταθώ τυχερός για ένα βράδυ!», είπε ο Giannis. Με τον Ρεντ να απαντάει: «Το ξέρω ότι θα το κάνεις, το ξέρω ότι θα το κάνεις! Ήμουν τυχερός. Ήμουν τυχερός για ένα βράδυ».

 
Ήδη ο Αντετοκούνμπο έχει ξεπεράσει τον Ρεντ στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών των Μπακς. Ο Ρεντ σταμάτησε στους 11.554, ενώ ο MVP είναι στους 11.972 και συνεχίζει το κυνήγι στον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (14.211).
Κλείσιμο

Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης