Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι υπολογίζει και Βέλεθ ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι υπολογίζει και Βέλεθ ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ισπανός στόπερ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού και θα είναι στην αποστολή του ντέρμπι -Την Τετάρτη επιστρέφει ο Γιουνούς Σανκαρέ στο κανονικό πρόγραμμα

5250232
Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Τρίτης ενόψει του Ολυμπιακού. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Φραν Βέλεθ να βγάζει το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ισπανός στόπερ θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι.

Από κει και πέρα, ο Γιουνούς Σανκαρέ αναμένεται να μπει στην προπόνηση της Τετάρτης και να μετρήσει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Όσοι έπαιξαν βασικοί με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθως έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Την Τετάρτη το πρωί θα προπονηθούν όσοι έπαιξαν βασικοί με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το απόγευμα.

Κατά τα λοιπά οι Διούδης, Μαουρίσιο, Σένκεφελντ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, οι Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μπεκ ακολούθησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ ο Κουρμπέλης έχει άδεια.


Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία Βράνιες για απόπειρα δωροδοκίας του πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το 2018!

Το μήνυμα Λευτέρη Αυγενάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Εισήγηση-«βόμβα» για -10 στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης