Σπανούλης: Χάρισε υπογεγραμμένη φανέλα του στον Αμπάλντε
Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε «πετάει» από την χαρά του μετά το δώρο του Βασίλη Σπανούλη
Ένα ιδιαίτερο τετ-α-τετ είχα μετά την λήξη της χθεσινής αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτηςμε τον Ολυμπιακό, οι Βασίλης Σπανούλης και Αλμπέρτο Αμπάλντε.
Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός των Πειραιωτών χάρισε μια υπογεγραμμένη φανέλα του στον Ισπανό φόργουορντ που του την ζήτησε και μέσω Instagram story έδειξε τρομερά χαρούμενος για το γεγονός, γράφοντας «Θρύλος. Σε ευχαριστώ Βασίλη Σπανούλη».
«Τις τελευταίες δύο χρονιές ήθελα να του ζητήσω την φανέλα του. Αυτή τη φορά αποφάσισα να το κάνω», σχολίασε στο olympiacosbc.gr ο παίκτης της "Βασίλισσας" και συνέχισε: «Είναι απίστευτος παίκτης, είναι μύθος. Τον παρακολουθώ πολλά χρόνια, από τότε που ήμουν παιδί. Είναι μύθος και ένα μεγάλο παράδειγμα προς μίμηση!».
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.