«Έδεσε» μέχρι το 2024 τον Μάνταλο η ΑΕΚ

«Έδεσε» μέχρι το 2024 τον Μάνταλο η ΑΕΚ

Πολύ γρήγορα ΑΕΚ και Μάνταλος έφτασαν σε συμφωνία για το νέο συμβόλαιο μετά την επαφή που υπήρξε μεταξύ του αρχηγού και του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης

mantaloss
Μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2024 συνεχίζουν ΑΕΚ και Πέτρος Μάνταλος καθώς οι δύο πλευρές έφτασαν σε κατ' αρχήν συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια (το συμβόλαιο που τρέχει τη δεδομένη στιγμή λήγει το 2022).

Οι υπογραφές, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, θα πέσουν μετά την επιστροφή του Μάνταλου από τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, όταν και θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η συμφωνία για το νέο συμβόλαιο του αρχηγού της ΑΕΚ επήλθε πολύ γρήγορα, έπειτα και από επαφή που είχαν μέσα στην Παρασκευή ο Μάνταλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης και συμφώνησαν μέσα σε μερικά λεπτά καθώς μεταξύ τους υπάρχει τεράστια εκτίμηση.

Κλείσιμο
Έτσι, πολύ γρήγορα, το συμβόλαιο του Μάνταλου ανανεώνεται για ακόμα δύο χρόνια, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να αναμένεται να οδηγήσει την Ένωση στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο νέο γήπεδο μέσα στην επόμενη σεζόν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τα είπαν Ερντογάν - Μισελ - φον ντερ Λάιεν: Στο επίκεντρο Κυπριακό κι Ανατολική Μεσόγειος

Εκκρεμείς συντάξεις: Και 100 συνταξιούχοι του ΕΦΚΑ στη μάχη για την έκδοση

Λεκτική γκάφα από Μπάιντεν: Αναβάθμισε σε πρόεδρο των ΗΠΑ την Κάμαλα Χάρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης