Ο Πολ Γκασκόιν σε... ριάλιτι στη ζούγκλα με την καυτή Μις Ιταλία

Ο Πολ Γκασκόιν σε... ριάλιτι στη ζούγκλα με την καυτή Μις Ιταλία

Ο «καταραμένος» μπαλαδόρος, Πολ Γκασκόιν, έγινε viral χάρη στις ιδιαίτερες χορευτικές του ικανότητες, λίγες ημέρες προτού συμμετάσχει σε ιταλικό ριάλιτι επιβίωσης

gascoigne34-miss-italia
Η τρέλα ήταν σήμα κατατεθέν του παλαίμαχου Βρετανού άσου σε όλη την διάρκεια της ζωής του, γεγονός που το επιβεβαιώνει και στα 53 του χρόνια!

Το πάλαι ποτέ είδωλο των γηπέδων στο Νησί αναμένεται να συμμετάσχει στην ιταλική εκδοχή της τηλεοπτικής εκπομπής επιβίωσης, «I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!», στην οποία διάφορα δημοφιλή πρόσωπα περνούν σκληρές δοκιμασίες.

Λίγες ώρες λοιπόν προτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Κεντρική Αμερική, φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά και τις πιτζάμες του και επιδόθηκε σε ένα μοναδικό σόου χoρού!
gauskoinee




Κλείσιμο

Φαίνεται πως ο Γκάζα θέλει να είναι σε φόρμα καθώς θα έρθει αντιμέτωπος με αποστολές όπως πτώση από ελικόπτερο στην θάλασσα, τροπικές καταιγίδες, επιβίωση στην ζούγκλα και όλα αυτά στο πλάι της σεξοβόμβας Μις Ιταλία, Carolina Stramare.

Το καυτό μοντέλο που κέρδισε το στέμμα στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 και το αφιέρωσε στην μητέρα της που έχασε την μάχη με τον καρκίνο την προηγούμενη χρονιά, όπως ήταν φυσικό έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις όλων!
carolina-stramare-miss-italia-2019



Ειδήσεις σήμερα:


Ο Ρονάλντο έστειλε με το τζετ στην Ισπανία τη γάτα του για... αποθεραπεία

Ιτούδης: «Έχει τα πάντα ο Ολυμπιακός και μας δυσκολεύει στην έδρα του»

Μπαρτζώκας: «Πάνω από εγωισμούς ο Ολυμπιακός, θα δούμε τον Κουφό και για του χρόνου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης