Νέος διασυρμός για τον Πολ Γκασκόιν: Με χειροπέδες για σεξουαλική παρενόχληση

Νέος διασυρμός για τον Πολ Γκασκόιν: Με χειροπέδες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο άλλοτε διεθνής Βρετανός ποδοσφαιριστής φέρεται να άγγιξε μία γυναίκα στα «ευαίσθητα» σημεία της - Συνελήφθη στον σταθμό Darham

paul
Δεν έχει τέλος ο κατήφορος για τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας, Πολ Γκασκόιν, ο οποίος στα 51 του, έχει μετατραπεί σε ένα φάντασμα του εαυτού του, κατρακυλώντας στον αλκοολισμό και στις ουσίες.

Το άλλοτε σύμβολο του βρετανικού ποδοσφαίρου πρόσθεσε μία ακόμη μαύρη σελίδα στο ποινικό του μητρώο, καθώς συνελήφθη από τη Μητροπολιτική Αστυνομία για σεξουαλική παρενόχληση στον υπόγειο σιδηρόδρομο!

Η αστυνομία δέχθηκε καταγγελία από γυναίκα, η οποία υποστήριξε ότι ο Πολ Γκασκόιν την πλησίασε μέσα στο τρένο και την παρενόχλησε. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο άλλοτε σπουδαίος διεθνής ποδοσφαιριστής την άγγιξε ανάμεσα στα πόδια και στο στήθος.

Το τελευταίο διάστημα, ο Πολ Γκασκόιν παρουσιάζει πρόοδο στην αποτοξίνωση που υποβάλλεται για να ξεφύγει από τα πλοκάμια του αλκοολισμού. Όπως αποδεικνύεται, ωστόσο, έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στις 20 Αυγούστου. Ο Πολ Γκασκόιν συνελήφθη στον σταθμό Durham, όπου οι αστυνομικοί τον είχαν με χειροπέδες.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε το συμβάν, δηλώνοντας: «Δεχθήκαμε κλήση στις 6:45 το απόγευμα, τη Δευτέρα, για μία γυναίκα που είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο τρένο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης