Premier League, Μπέρνλι-Άρσεναλ 1-1: Έβγαλε τα μάτια της - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μπέρνλι-Άρσεναλ 1-1: Έβγαλε τα μάτια της - Δείτε τα γκολ

Η Άρσεναλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπέρνλι, καθώς ο Τζάκα έδωσε ασίστ στον Γουντ, «ακυρώνοντας» το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, ενώ είχε και δύο δοκάρια στο τέλος!

Arsenal
Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε τον εκτός έδρας αγώνα της απέναντι στην Μπέρνλι για την 27η αγωνιστική της Premier League η Άρσεναλ, καθώς μετά την κούρσα του Γουίλιαν και ωραία ενέργεια του Ομπαμεγιάνγκ που εξελίχθηκε σε γκολ, προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9qcat8lwow1-sf)


Με τον Γκαμπονέζο στράικερ των Λονδρέζων να σημειώνει το ένατο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα και όγδοο κόντρα στους… πελάτες «κλάρετς» σε επτά παιχνίδια.

Ο σκόρερ, ο Σάκα και ο Παρτέι έχασαν τρεις ακόμα ευκαιρίες μέσα σε διάστημα εννιά λεπτών και πριν φτάσουμε στο ημίωρο του ματς για το 0-2 της Άρσεναλ, που είχε τον έλεγχο.

Τελικά, όμως, η Μπέρνλι ισοφάρισε με τον Γουντ να μην λέει όχι στο… δώρο του Τζάκα, που προσπάθησε να διώξει την μπάλα εκτός περιοχής με πάσα αλλά την έστειλε πάνω του, για να έρθει το 1-1 με το… στήθος στο 39’!

Κλείσιμο
Αυτό ήταν το 40ο γκολ του Άγγλου στράικερ στην Premier League με τα 39 εξ αυτών να έρχονται με προσπάθειες μέσα στην περιοχή, ενώ από την άλλη η «γκάφα» του Τζάκα τον κατέστησε πρώτο σε λάθη που οδήγησαν σε τέρμα σε όλη την κατηγορία, έχοντας οκτώ τον αριθμό από την σεζόν 2016/17!

Στην επανάληψη, η Άρσεναλ όχι μόνο δεν έφτιαξε ευκαιρίες για να προηγηθούν εκ νέου, αλλά είδε τον αντίπαλό της να κάνει δύο φάσεις μέσα σε ένα δίλεπτο, προς το τέλος. Με τον Λένο να αποκρούει εντυπωσιακά τις προσπάθειες των Πίτερς και Γουντ, στο 77’ και στο 79’ αντίστοιχα.

Το φινάλε ήταν εξίσου πικρό για τους «κανονιέρηδες», καθώς ο Σάκα έκανε… τσαφ στο 82’ όντας αμαρκάριστος αντί για το 1-2, ενώ δύο λεπτά μετά είδαν το VAR να ακυρώνει την απόφαση του διαιτητή Μάρινερ για πέναλτι και κόκκινη υπέρ τους, σε απόκρουση του Πίτερς με τον ώμο και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, στο σουτ του Πεπέ!

Ενώ, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μια «φωτοβολίδα» του Θεμπάγιος βρήκε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Πόουπ, με το 1-1 να διατηρείται και την «γκέλα» να μην αποφεύγεται.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:
Σάββατο (6/3)
Μπέρνλι-Άρσεναλ 1-1 (39' Γουντ - 5' Ομπαμεγιάνγκ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον (17:00)
Άστον Βίλα-Γουλβς (19:30)
Μπράιτον-Λέστερ (22:00)

Κυριακή (7/3)
Γουέστ Μπρομ-Νιούκαστλ (14:00)
Λίβερπουλ-Φούλαμ (16:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)
Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας (21:15)

Δευτέρα (8/3)
Τσέλσι-Έβερτον (20:00)
Γουέστ Χαμ-Λιντς (22:00)


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης