Super League 1: Οργή στον Ολυμπιακό για την ποινή σε Μαρινάκη και άμεση κατάθεση έφεσης

Super League 1: Οργή στον Ολυμπιακό για την ποινή σε Μαρινάκη και άμεση κατάθεση έφεσης

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι ερυθρόλευκοι στο άκουσμα της απόφασης του αθλητικού δικαστή της Super League 1 ο οποίος επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 5 μήνες και 30.000 ευρώ πρόστιμο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού

Dikastis
Ο αθλητικός δικαστής της Super League 1 Χριστόφορος Μάρκου εξαντλώντας κάθε όριο αυστηρότηας τιμώρησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με 5μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, μετά τα όσα είχε αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Άρης Τάσος Σιδηρόπουλος.

Κανείς από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν μπορούσε να πιστέψει το μέγεθος της ποινής και άμεσα θα κατατεθεί έφεση η οποία θα εκδικασθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η απόφαση

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ε. Μαρινάκης (Πρόεδρος – Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/12-ιθ από 23/02/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. E. Μαρινάκη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για πέντε (5) μήνες και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ».

Ειδήσεις σήμερα

Μπαρτομέου: Αφέθηκε ελεύθερος, παραμένουν οι κατηγορίες για το σκάνδαλο Barcagate

Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο: Ο... μικρός της οικογένειας ζητά την ελληνική ιθαγένεια

Πλήγμα στον Ολυμπιακό: Εκτός δράσης ο Σεμέδο για έξι εβδομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης