Τάιγκερ Γουντς: Το πρώτο μήνυμα του θρυλικού γκόλφερ μετά το τροχαίο ατύχημα

Τάιγκερ Γουντς: Το πρώτο μήνυμα του θρυλικού γκόλφερ μετά το τροχαίο ατύχημα

Ο 45χρονος Αμερικανός επαγγελματίας παίκτης του γκολφ προς το παρών βρίσκεται στο Cedars-Sinai Medical Center και αναρρώνει από το χειρουργείο που του έγινε μετά τα πολλαπλά κατάγματα που υπέστη στα κάτω άκρα από το τροχαίο

ταιγκερ
Ο Τάιγκερ Γουντς συνήθιζε την τελευταία ημέρα σε κάθε τουρνουά γκολφ που συμμετείχε να φοράει κόκκινο  μπλουζάκι και μαύρο σορτσάκι.

Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξήχθη στο Μπράντεντον της Φλόριντα το WGC-Workday Championship, ένα τουρνουά που υπο κανονικές συνθήκες θα βρισκόταν και ο Γουντς, ο οποίος όμως λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε στο Λος Άντζελες δεν ήταν εφικτό να παραβρεθεί.

Αρκετοί γκόλφερ, όπως ο Rory Mcllroy, ο Justin Thomas και ο Jason Day, έκαναν την εμφάνισή τους φορώντας κόκκινο και μαύρο προς τιμήν του Γουντς, ενώ το ίδιο έπραξαν και πολλές αθλήτριες του γκολφ με επικεφαλής την Annika Sorenstam στην εκδήλωση Gainbridge LPGA στο Ορλάντο.






Κλείσιμο



«Είναι δύσκολο να εξηγήσω πόσο συγκινητικό ήταν σήμερα όταν άνοιξα την τηλεόραση και είδα όλα τα κόκκινα μπλουζάκια. Προς κάθε παίκτη γκολφ και σε κάθε οπαδό, πραγματικά με βοηθάτε να περάσω αυτή τη δύσκολη στιγμή», έγραψε ο Γουντς.





Ο 45χρονος Αμερικανός επαγγελματίας παίκτης του γκολφ και ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών προς το παρών βρίσκεται στο Cedars-Sinai Medical Center και αναρρώνει από το χειρουργείο που του έγινε μετά τα πολλαπλά κατάγματα που υπέστη στα κάτω άκρα από το τροχαίο.


Ειδήσεις σήμερα: 

Basket League, Παναθηναϊκός-Άρης 94-72: Ονειρικό ντεμπούτο Μπρέι με τρίποντη «καταιγίδα»

Δείτε όλα τα γκολ από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

ΝΒΑ, Μπακς-Κλίπερς 105-100: Στο τέλος τους... κάρφωσε ο Γιάννης-Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης