Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, όπως ανακοινώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ
Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς είναι ποδοσφαιριστής τουΠΑΟΚ κι επίσημα εδώ και λίγα λεπτά, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «99».
Οπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς από την Ράντνικ Μπιέλινα. Ο Βόσνιος αριστερός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 99.
O Μπράντονιτς γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1999 στο Πριμπόι της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ράντνικ κι έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών.
Μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 ο Μπράντονιτς έπαιξε σε 72 αγώνες, πέτυχε 16 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ, προκαλώντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον απέκτησε και συμφώνησε μαζί του για τετραετές συμβόλαιο.
Ο Μπράντονιτς παρά το γεγονός ότι φόρεσε μία φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας Κ19, αποφάσισε να αγωνιστεί με τη Βοσνία και πλέον ανήκει στην Κ21 των Βοσνίων, με την οποία έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.