Serie A, Ρόμα-Σπέτσια 4-3: Αδιανόητο τρίποντο στο 90'+2' - Δείτε τα γκολ

Serie A, Ρόμα-Σπέτσια 4-3: Αδιανόητο τρίποντο στο 90'+2' - Δείτε τα γκολ

Τέσσερις μέρες νωρίτερα, η Σπέτσια την απέκλεισε στο Κύπελλο, τώρα την ισοφάρισε από 3-1 στο 90’, αλλά η Ρόμα βρήκε το γκολ της νίκης (4-3) στο 90’+2’

roma_1
Μεσοβδόμαδα, η Σπέτσια έκανε το τρελό πέρασμα από το «Ολίμπικο» και απέκλεισε (2-4 στην παράταση) τη Ρόμα στο Κύπελλο. Τώρα, πήγε να της κάνει κάτι ακόμα πιο τρελό και γενικά κατάφερε να κάνει καρδιακούς τους οπαδούς των Τζαλορόσι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές και τη δεύτερη φάνηκε να καθαρίζουν με 3-1. Ωστόσο, η Σπέτσια ισοφάρισε στο 90’, για να βρουν οι Ρωμαίοι το τρελό γκολ της νίκης (4-3) στην τελευταία φάση και να επιστρέψουν στην 3η θέση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8qpq4m5m1mx-sf)


Ο Μπόρχα Μαγιοράλ (17’, 52’) προσπάθησε να κάνει εύκολη τη ζωή της ομάδας του, αλλά πίσω κάθε επίθεση της Σπέτσια μύριζε γκολ εις βάρος των Ρωμαίων, η άμυνα των οποίων έμοιαζε πραγματικά με παιδική χαρά. Ο Πίκολι ενδιάμεσα (24’) έκανε το 1-1, ενώ ο Κάρσντορπ (55’) έδωσε ασφάλεια στο 3-1. Τελικά καμία ασφάλεια δεν υπήρξε, καθώς τα πολύ ωραία τελειώματα των Φαρίας (59’), Βέρντε (90’) έφεραν το σκορ στο 3-3. Και όμως ο Πελεγκρίνι στο 90’+2’ απογείωσε τους πανηγυρισμούς των Ρωμαίων, που ανέβηκαν στο -6 από την κορυφή του Καμπιονάτο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Η καυτή φίλη του τενίστα Τόμιτς γκρίνιαξε για την καραντίνα στο ξενοδοχείο και δέχθηκε... απειλές για τη ζωή της!

Ιταλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησε με τον Παπασταθόπουλο η Λάτσιο»

Ο Άρης συμφώνησε με τον Μήτρογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης