Οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν οι νικητές στην πρώτη μάχη του «βασιλιά» με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με 106-113.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε εννέα λάθη και έξι φάουλ, κόντρα στους πρωταθλητές του ΝΒΑ που σημείωσαν την 8η συνεχόμενη εκτός εδραας νίκη τους στη φετινή σεζόν
Στο 9-6 έπεσε το Μιλγουόκι, που έχει πλέον έξι νίκες και δύο ήττες στο γήπεδό του, στο 12-4 ανέβηκαν οι Λέικερς.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 25 πόντους από 10/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/4 βολές, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 μπλοκ, 9 λάθη που συνιστούν αρνητικό ρεκόρ καριέρας και έξι φάουλ
O ΛεΜπρόν ήταν ο κορυφαίος! Ο «βασιλιάς», τελείωσε το παιχνίδι με 34 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ οδηγώντας τους πρωταθλητές σε μια σχετικά εύκολη νίκη, με τον εκπληκτικό Κάλντγουελ Πόουπ να ακολουθεί από πίσω με 23 πόντους, έχοντας 7/10 τρίποντα! Στους 18 πόντους σταμάτησε ο Ντέιβις.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.