Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο υποψήφιος για «αντί – Ζιντάν»

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο υποψήφιος για «αντί – Ζιντάν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να αποφάσισε πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα αντικατασταθεί, με τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα

galla
Μετά το ιστορικό κάζο της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλκογιάνο, πολλοί έσπευσαν φυσιολογικά να θεωρήσουν τελειωμένο τον Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της Βασίλισσας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Marca», ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τώρα τον Γάλλο προπονητή, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και επειδή τους δύο άνδρες συνδέει στενή φιλία.

Το καλοκαίρι, όμως, θα μπουν τίτλοι τέλους στην θητεία του Ζιζού στον πάγκο της Ρεάλ και, ψηλά στην λίστα των υποψηφίων διαδόχων, βρίσκεται ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο, σύμφωνα με το δίκτυο ESPN.

Εκτός από τον προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ, με δεδομένο ότι πλέον ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο εργάζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ραούλ Γκονθάλεθ, ζωντανός θρύλος της Ρεάλ, ο οποίος καθοδηγεί την Καστίγια, όπου ήταν άλλωστε προπονητής ο Ζιντάν, προτού αναλάβει για πρώτη φορά το τιμόνι της Ρεάλ τον χειμώνα του 2015, διαδεχόμενος τον Ράφα Μπενίτεθ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Σλάβκο Βίντσιτς: Ο διαιτητής που είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πρόεδρος ΔΟΕ: «Αισιοδοξούμε πως θα ξεκινήσουν κανονικά στις 23 Ιουλίου οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

ΟΦΗ: Απέκτησε τον Λουκ Καστάνιος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης