Basket League, Άρης-Περιστέρι 71-84: Πέρασε από το «Αλεξάνδρειο» με ηγέτη Καράμπελα

Basket League, Άρης-Περιστέρι 71-84: Πέρασε από το «Αλεξάνδρειο» με ηγέτη Καράμπελα

Το Περιστέρι επικράτησε 84-71 του Άρη στη Θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική της Basket League, σε ένα ματς με καταλύτη τον νεαρό Καράμπελα

Karabelas
Με όπλο του το καλό πρώτο ημίχρονο και το εντυπωσιακό σερί 15-0 στις αρχές του δευτέρου, το Περιστέρι πανηγύρισε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 84-71 απέναντι στον Άρη.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, η ομάδα του Αργύρη Πεδούλακη έφτασε το (7-4), ενώ από την άλλη οι «κιτρινόμαυρο» έπεσαν στο (3-7).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8evl6o1exll-sf)


Κλείσιμο
Το ματς
Με σερί 11-0 υπέρ του Περιστερίου ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν πάνω από πέντε λεπτά για να βρουν σκορ στο ματς. Μπορεί ο Άρης να βρήκε όπως ήταν αναμενόμενο κάποιους πόντους, ωστόσο η τρομακτική ευστοχία των φιλοξενούμενων και οι επιδόσεις τον Γκρέι-Πέτεγουεϊ, έκλεισαν το δεκάλεπτο με 10-22.

Τα τρομακτικά χαμηλό σκορ του Άρη ήτα δεδομένο πως δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν προσπάθεια να βρουν αντίδραση, ρίχνοντας την διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό (-9). Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη από την άλλη, συνέχισε να επιβάλλει τον ρυθμό της και με όπλο τα 20 ριμπάουντ της, ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 35-46.

Η εκκίνηση του Περιστερίου στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν καρμπόν με αυτή του πρώτου. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και πάλι ένα τρομακτικό σερί, 15-0 αυτή την φορά, εκτοξεύοντας την διαφορά στο +26 (35-61). Οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν με ένα δικό τους 22-6, έκαναν το 57-67, μπαίνοντας έτσι και πάλι στη διεκδίκηση του ματς με το τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ο Άρης προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή, ρίχνοντας την διαφορά μέχρι και στο (-6). Ωστόσο οι Περιστεριώτες, είχαν τον Ζώη Καράμπελα σε μεγάλη μέρα και με δικά του καλάθια κατάφεραν να διατηρήσουν τα ηνία της αναμέτρησης και να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη με σκορ 84-71.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8evhjbylut5-sf)


Έκανε τη διαφορά: Ο Ζώης Καράμπελας με τρομερή εμφάνιση στα τελευταία λεπτά του ματς, που κράτησε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Πεδουλάκη

Η στιγμή του ματς: Τα μεγάλα σερί των δύο ομάδων στην τρίτη περίοδο, (15-0) για το Περιστέρι, (22-6) για τον Άρη.

Το στατιστικό του αγώνα: Τα 45 ριμπάουντ του Περιστερίου

Τα δεκάλεπτα: 10-23, 35-46, 57-67, 71-84


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης