Είναι... άλλο πράγμα με κόσμο: Ο πανηγυρισμός του Φιρμίνο μπροστά στο «KOP» και τα «fist pumps» του Κλοπ (βίντεο)

Είναι... άλλο πράγμα με κόσμο: Ο πανηγυρισμός του Φιρμίνο μπροστά στο «KOP» και τα «fist pumps» του Κλοπ (βίντεο)

Την ευκαιρία να «γιορτάσουν» με τους οπαδούς τους είχαν οι παίκτες και ο προπονητής της Λίβερπουλ, με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να σπεύδει να πανηγυρίσει το τέρμα του μπροστά στο πέταλο και τον Γιούργκεν Κλοπ να ρίχνει τις... γνωστές μπουνιές του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Τότεναμ

firmino-spurs-161220
Την επιστροφή τους στο «Άνφιλντ» έκαναν κάποιοι από τους οπαδούς της ομάδας, με το ιστορικό γήπεδο να ανοίγει για δεύτερη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο τις πύλες του για 2.000 τυχερούς που είδαν από κοντά το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Τότεναμ (2-1).

Και μπορεί (όπως προαναφέρθηκε) να μην ήταν το πρώτο ματς των «κόκκινων» με κόσμο μετά το λουκέτο εξαιτίας της πανδημίας αφού υπήρχαν οπαδοί και στο ευρύ 4-0 κόντρα στην Γουλβς, ωστόσο στα μεγάλα ματς είναι πάντα αλλιώς η γεμάτη (ή έστω... μισοάδεια) κερκίδα. Ειδικά με νικητήριο γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, κάτι που βίωσε από πρώτο χέρι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ο οποίος μετά το 2-1 έτρεξε το μισό γήπεδο για να πανηγυρίσει με την εξέδρα, σταματώντας αρκετά νωρίς για να... τηρήσει τις αποστάσεις.


Από τους πανηγυρισμούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κλοπ, ο οποίος συνηθίζει να πηγαίνει και να χαίρεται με συγκεκριμένο τρόπο τα εντός έδρας αποτελέσματα, αποτελώντας τον κύριο λόγο που το «Άνφιλντ» έχει γίνει απόρθητο κάστρο εδώ και 66 διαδοχικά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Κι ας ξεκίνησε από τα «όλε» για ένα 2-2 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ στους πρώτους του μήνες στο τιμόνι της ομάδας. Ήξερε τι έκανε!

Μετά τα πρώτα fist pumps του στο ματς με την Γουλβς, το βράδυ της Τετάρτης ο Κλοπ το χάρηκε ακόμη περισσότερο μπροστά στο «KOP»:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης