Λίβερπουλ: «Δένει» για... πάντα στο «Άνφιλντ» τον Φαν Ντάικ

Λίβερπουλ: «Δένει» για... πάντα στο «Άνφιλντ» τον Φαν Ντάικ

Στο «Άνφιλντ» για πολλά χρόνια ακόμη θέλει να κρατήσει τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ η Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο πενταετές συμβόλαιο.

van-djik
Η πρωταθλήτρια Αγγλίας είχε δαπανήσει περί τα 90 εκατομμύρια ευρώτο 2017-18 για να αποκτήσει τον υψηλόσωμο Ολλανδό στόπερ, ο οποίος αποδείχθηκε «λίρα 100» και αποτέλεσε έναν από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και βεβαίως του πολυπόθητου πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια.

Ακόμη και με τον Φαν Ντάικ εκτός δράσης έως το τέλος της σεζόν, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με αντίπαλο την Έβερτον όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα των «ζαχαρωτών» Τζόρνταν Πίκφορντ, ο σύλλογος φημολογείται πως θέλει να τελειώνει άμεσα με την διαδικασία ανανέωσης και να επεκτείνει την παραμονή του στο «Άνφιλντ» τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία.

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό δίκτυο «CBS» ισχυρίζεται πως το αρμόδιο τμήμα ετοιμάζει ήδη το νέο συμβόλαιο του «βράχου» της άμυνας, το οποίο θα προταθεί στους εκπροσώπους του στο άμεσο μέλλον (σ.σ. κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο) και θα κάνει τον Φαν Ντάικ περί τα 15 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερο ανά έτος.


Ειδήσεις σήμερα: 

Ποιους «πιάνει» το κούρεμα 80% στα ενοίκια Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου

«Συναθροίζεσθαι»... οικογενειακώς: Πώς θα κάνουμε γιορτές - «Παράθυρο» χαλάρωσης μετά τις 7 Ιανουαρίου

Αυστηρό lockdown από σήμερα σε Γερμανία και Λονδίνο - Οι ελπίδες της Ευρώπης στο εμβόλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης