Ολυμπιακός: Χωρίς Ραφίνια και Εμβιλά κόντρα στον Βόλο
Η αποστολή τουΟλυμπιακού για το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Βόλο για τη Super League.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ραφίνια καιμ Εμβιλά που έχουν τραβήξει πάνω τους αρκετό βάρος από τα συνεχόμενα ματς των «ερυθρόλευκων», ενώ εκτός έμεινε όπως ήταν λογικό και ο ανέτοιμος Μπρούμα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο (Σάββατο 19:30, novasports2HD) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.