Μαραντόνα: Αποκαλύψεις-βόμβα για το θάνατό του - «Αν ήταν σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι, τώρα θα ζούσε»

Μαραντόνα: Αποκαλύψεις-βόμβα για το θάνατό του - «Αν ήταν σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι, τώρα θα ζούσε»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του θρυλικού Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα - Πέθανε σε σπίτι με χημική τουαλέτα - «Σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι, σήμερα που μιλάμε, θα ήταν ζωντανός», αναφέρει ο δικηγόρος της προσωπικής του νοσηλεύτριας

maradona-0
Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την απώλεια του Ντίεγκο Αρμάντο Μαραντόνα που σκόρπισε απέραντη θλίψη σε ολόκληρη την υφήλιο, η καταιγίδα των αποκαλύψεων γύρω από τον θάνατό του δεν έχει κοπάσει.

Συγκεκριμένα τα ΜΜΕ της Αργεντινής φέρνουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητες νέα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις τελευταίες ώρες του θρυλικού ποδοσφαιριστή, ενώ νέα ερωτήματα εγείρονται σχετικά με την ιατρική περίθαλψη που του παρασχέθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο «Θεός του ποδοσφαίρου», λίγες ημέρες μετά τα 60α γενέθλιά του εισήχθει εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι. Αφότου πήρε εξιτήριο, μεταφέρθηκε σε μια κατοικία στο Μπουένος Άιρες, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Τρίτης, ο Ροδόλφο Μπακέ, δικηγόρος της προσωπικής του νοσηλεύτριας, ονόματι Νταιάνα Μαδρίδ, η οποία βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του θανάτου του Μαραντόνα, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε ο αείμνηστος άσος τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Μάλιστα,  εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ  εναντίον του ιατρού Λεοπόλδο Λούκε και της ψυχιάτρου Αγουστίνα Κοσάτσοφ για ιατρική αμέλεια.

«Σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι, σήμερα που μιλάμε, ο Μαραντόνα θα ήταν ζωντανός! Γιατί ο καθένας μας θα τον πήγαινε τρέχοντας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αν τον βλέπαμε να πέφτει θα τον πηγαίναμε. Αν τον βλέπαμε να πνίγεται θα τον πηγαίναμε. Αν δεν του έδιναν φάρμακα για την καρδιά, εμείς θα του τα δίναμε.

Δεν ξέρω τι έγινε σε εκείνο το σπίτι. Όλοι πιστεύουμε ότι η καρδιά του δεν άντεξε. Και η καρδιά του δεν άντεξε λόγω της έξτρα πίεσης που δεν έπρεπε να έχει και η οποία δεν περιορίστηκε».

Ταυτόχρονα, κατήγγειλε τις εγκληματικές ελλείψεις του σπιτιού που ζούσε ένας θρύλος όπως ο Μαραντόνα με μια τόσο επιβαρυμένη κατάσταση υγείας. «Δηλαδή ήταν δύσκολο στο σπίτι που ζούσε ο Μαραντόνα, σε αυτή την κατάσταση, να έχεις ένα ασθενοφόρο και κατάλληλο προσωπικό σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού;» κατέληξε.
Κλείσιμο

Ο Μαραντόνα εγκαταστάθηκε στο ισόγειο που χρησίμευε ως playroom

Σε εκτενές ρεπορτάζ του το αργεντίνικο Μέσο Infobae.com παρουσίασε φωτογραφίες από το εσωτερικό της τελευταίας κατοικίας του θρυλικού άσου,  στη γειτονιά του Σαν Αντρές, στην περιοχή Τίγκρε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαραντόνα εγκαταστάθηκε στο ισόγειο της εν λόγω κατοικίας, στο χώρο που χρησίμευε ως playroom, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μετακινηθεί στις σκάλες.
maradona_7

Όπως κανείς μπορεί να διαπιστώσει το δωμάτιο του, που είχε θέα στη λίμνη, ήταν εξοπλισμένο με διπλό κρεβάτι, μεγάλη τηλεόραση και καρέκλα μασάζ. Επιπλέον, τοποθετήθηκε μια χημική τουαλέτα, ώστε να μην χρειάζεται να βγαίνει εκτός τη νύχτα για να πάει στο μπάνιο.

Ακόμη το σπίτι σύμφωνα με το αίτημα του προσωπικού του ιατρού, προαπαιτούνταν να είναι εξοπλισμένο με «νοσηλευτές, κατά προτίμηση άνδρες με διαθεσιμότητα πλήρους απασχόλησης και εξειδικευμένο  νευρολόγο και κλινικό ιατρό, για την αντιμετώπιση των ατόμων με προβλήματα χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός για το υπόλοιπο του 2020 ο Χάαλαντ

Έφτασε τα 750 γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε τα όλα σε βίντεο

«Βόμβα» Νεϊμάρ: «Του χρόνου θέλω να παίζω ξανά με τον Μέσι»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης