Συγκλονίζει η μεγάλη κόρη του Μαραντόνα: Μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν φαντάζομαι πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα

Συγκλονίζει η μεγάλη κόρη του Μαραντόνα: Μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν φαντάζομαι πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα

Η πρώτη ανάρτηση της Ντάλμα Μαραντόνα μετά το θάνατο του πατέρα της

Kori_Maradona
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο σταρ του ποδοσφαίρου δεν είναι πια εδώ. Έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την πατρίδα του, τους ποδοσφαιρόφιλους και μη όλου του πλανήτη μα πάνω από όλα την οικογένειά του και τα παιδιά του.

Η μεγάλη κόρη του Μαραντόνα, Ντάλμα έκανε την πρώτη της ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της. Στο «αντίο» που ραγίζει καρδιές η Ντάλμα γράφει:

«Η ζωή είναι μια στιγμή. Ήδη μου λείπεις μπαμπά. Πάντα φοβόμουν τον θάνατό μου, αλλά σήμερα όχι πια… γιατί ξέρω ότι αυτή είναι η στιγμή που δεν θα σε δω και δεν θα σε αγκαλιάσω ξανά! Ήδη μου λείπεις μπαμπά! Θα αντέξω εδώ χωρίς αυτό το μέρος της καρδιάς μου που το πήρες μαζί σου χθες» και συνεχίζει:

«Όπως πάντα μου ζητούσες, θα προσέχω την μαμά και την αγαπημένη σου εγγονή γιατί πάντα μου εδινες μεγάλες ευθύνες. Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή γιατί σε ευχαριστώ για τη ζωή που ζήσαμε. Είμαι συντετριμμένη, αλλά θα προχωρήσω μπροστά. Περίμενέ με εκεί. Θα ξαναειδωθούμε, εν τω μεταξύ εγώ θα προετοιμάζομαι στο “Όπως και εκείνος” για όταν σε δω να τραγουδήσουμε μαζί ξανά.. Οκ… Εσύ αλήθεια τραγουδούσες καλά και εγώ φώναζα. Σε αγαπώ μπαμπά. Και εάν η εγγονή σου θέλει να σε καλεί μέσω βιντεοκλήσης όπως κάνατε, θα πεθαίνω μέσα μου, αλλά μείνε ήρεμος θα τις πω ακριβώς ποιος ήσουν και ποιος θα είσαι πάντα. Σε αγαπά το ίδιο. Γιατί είχες… αυτό… δεν χρειαζόταν πολύ για να σε αγαπήσει… Μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν φαντάζομαι πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα… Δεν μπορώ… Αλλά είμαι εδώ με τον καλύτερο σύζυγο του κόσμου και μία κόρη που με υποχρεώνει να προχωρήσω μπροστά».

Στο μακροσκελές γεμάτο αγάπη μήνυμά της καταλήγει: «Η ζωή είναι μια στιγμή, έτσι θα τα πούμε σύντομα. Σου φέρνω μαργαρίτες για να διακοσμήσω τις ποδοσφαιρικές σου κάλτσες και σε παρακαλώ κοίτα με, με αυτήν την αγάπη που κοιτάζεις σε αυτήν τη φωτογραφία. Σε αγαπώ για πάντα».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα όνειρα της Covid - 19 εποχής μπαίνουν στο... μουσείο

Κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Νέο Ψυχικό: Ψάχνουν κλήσεις και κάμερες οι Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών

Κτήμα Τατοΐου: Οι βασιλικές άμαξες, οι Rolls Royce και τα φορέματα της Φρειδερίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης