Champions League: Τα χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα - Νίκες για Γιουβέντους, Λειψία- Δείτε τα γκολ

Champions League: Τα χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα - Νίκες για Γιουβέντους, Λειψία- Δείτε τα γκολ

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε με νέο καταιγισμό από γκολ - Απίθανη ανατροπή της Σεβίλλης με 10 παίκτες κόντρα στην Κρασνοντάρ καθώς από 0-2 κέρδισε 3-2 - Δύσκολη νίκη για την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου και περίπατοι για Γιουβέντους, Τσέλσι, Ντόρτμουντ

Ter_Stegen
Το φινάλε του 1ου γύρου των ομίλων του Champions League μπορεί να μην είχε στο πρόγραμμα του κάποιο μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο και σήμερα είχαμε τρομερές συγκινήσεις, μεγάλες ανατροπές, συνολικά 27 γκολ και εξαιρετικό θεάμα σε όλα σχεδόν τα ματς...



5ος όμιλος
Σεβίλλη-Κράσνονταρ 3-2


Σ' ένα από τα καλύτερα ματς, μέχρι τώρα, στο φετινό Champions League, η Σεβίλλη επέστρεψε από την κόλαση του 0-2 και παίζοντας με παίκτη λιγότερο λύγισε την Κράσνονταρ.

Η κάτοχος του Europa League επιβεβαίωσε ότι είναι σε κακό φεγγάρι (μετρά συνεχόμενες ήττες στη La Liga) καθώς παρόλο που ξεκίνησε καλά και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθεί, μέσα σε τρία λεπτά βρέθηκε να χάνει με 0-2 με το απίθανο φάουλ του Σουλεϊμάνοφ και το πέναλτι του Μπεργκ.

Κι ενώ οι Ρώσοι κυριαρχούσαν ο Ράκιτιτς στο 42' με εξαιρετική κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και όλοι οι Σεβιγιάνοι βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση... Την άγγιξαν στο 45'+3', όμως στην κόντρα ο Νάβας ανέτρεψε τον Όλσον που έβγαινε στο τετ α τετ με τον διαιτητή Μπριχ να αποβάλει τον Ισπανό και να δίνει το φάουλ ακριβώς έξω από την περιοχή, το οποίο όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Κλείσιμο
Παρόλο που έπαιζε με 10 η Σεβίλλη από το πρώτο λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε ασφυκτικά, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να την λυτρώσει ο Ενεσίρι.

Ο Μαροκινός μπήκε στο 60' και στο 69' μετά το τραγικό λάθος του Κάιο ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 72' μετά την προβολή του Ντε Γιόνγκ που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με σουτ διαμόρφωσε το 3-2.

Κι αυτό ήταν το τελικό σκορ, καθώς οι Ρώσοι ναι μεν συνήλθαν από το σοκ, έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν βρουν το δρόμο για την ισοφάριση.


Τσέλσι-Ρεν 3-0



Ο Ντάλμπερτ έκανε τα πέναλτι, ο Βέρνερ τα εκτελούσε εύστοχα και η Τσέλσι πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ανέτρεψε τον Βέρνερ και ο Γερμανός στο 10' άνοιξε το σκορ με τους μπλε να είναι ελαφρώς καλύτεροι, αλλά την ώρα που η Ρεν άρχισε να ανεβαίνει ο Νταλμπερτ έκανε δεύτερο πέναλτι (χέρι), είδε την (αυστηρή) 2η κίτρινη από τον Γερμανό διαιτητή Τσβάιερ και ο Βέρνερ στο 41' πέτυχε το 2-0.

Το ματς είχε πλέον κριθεί με την Τσέλσι να φτάνει και σε τρίτο γκολ με τον Έιμπραχαμ στο 50' διατηρώντας παράλληλα και το μηδέν παθητικό σε ένα ακόμη ματς με τον Μεντί κάτω από την εστία της...

Βαθμολογία
1.Τσέλσι 7 (7-0)
2.Σεβίλλη 7 (4-2)
3.Κράσνονταρ 1 (3-8)
4.Ρεν 1 (1-5)

6ος όμιλος
Κλαμπ Μπριζ-Ντόρτμουντ 0-3



Ήταν το ντέρμπι κορυφής του ομίλου και εν πολλοίς το ματς που θα έδειχνε αν η Μπριζ μπορούσε να μπει σφήνα ανάμεσα σε Λάτσιο και Ντόρτμουντ, αλλά οι Βεστφαλοί μέσα σε 18 λεπτά το μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία.

Στο 14' η κακή αντίδραση του Μινιολέ έδωσε το δικαίωμα στον Αζάρ να πετύχει το 0-1 και μετά έπιασε δουλειά ο Χάαλαντ ο οποίος με δύο γκολ στο 19' και στο 32' μέσα από τη μικρή περιοχή έδωσε διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Μετά το 0-3 η Μπορούσια διαχειρίστηκε άψογα το ματς καθώς κινδύνευσε ελάχιστα και πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ζενίτ-Λάτσιο 1-1



Βαθμολογία
1.Ντόρτμουντ 6 (6-3)
2.Λάτσιο 5 (5-3)
3.Μπριζ 4 (3-5)
4.Ζενίτ 1 (2-5)

7ος όμιλος
Μπαρτσελόνα-Ντιναμό Κιέβου 2-1



Η Μπαρτσελόνα δεν είχε και πολλά περιθώρια για νέες απώλειες (που είχε στο πρωτάθλημα) και ήθελε μια εμφατική νίκη κόντρα στην Ντινάμο...

Τελικά νίκησε, αλλά το ότι έκανε το 3χ3 το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Αντρέ Τερ Στέγκεν ο οποίος στην επανεφάνιση του ήταν καταπληκτικός.

Η Μπάρτσα προηγήθηκε στο 7' με πέναλτι του Μέσι, ο Γκριεζμάν έχασε απίθανη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 και μετά το 30' η Ντινάμο βγήκε από καβούκι της με τον Τερ Στέγκεν να λέει όχι στις μεγάλες φάσεις των Μπουγιάκσι, Τσιγκάνκοφ...

Το ίδιο εντυπωσιακός ήταν κι ο 18χρονος τερματοφύλακας της Ντινάμο, Νέσχερετ, ο οποίος στο 60' απογειώθηκε για να βγάλει το φάουλ του Μέσι, αλλά στο 66' δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην κεφαλιά του Πικέ.

Κι εκεί που όλοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε, στο 71' ο Τερ Στέγκεν έβγαλε και πάλι εκπληκτικά το πλασέ του Βέρμπιτς όμως ο Τσιγκάνκοφ από κοντά μείωσε σε 2-1. Οι Ουκρανοί πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, είχαν κόρνερ και φάουλ, αλλά πολύ μεγάλη φάση για γκολ δεν βρήκαν με την Μπαρτσελόνα να παίρνει το τρίποντο.


Φερεντσβάρος-Γιουβέντους 1-4



Οι Αλβάρο Μοράτα, Πάουλο Ντιμπάλα οδήγησαν τη Γιουβέντους σε μια επιβλητική νίκη στη Βουδαπέστη, ωστόσο μέχρι να γίνει το 0-2 (στο 60') η αλήθεια είναι ότι η Μεγάλη Κυρία τα χρειάστηκε.

Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ στο 7', η Γιούβε δεν έδειχνε ιδιαίτερη διάθεση για να τελειώσει το ματς και οι Ούγγροι, που είχαν και 20.000 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο ξεθάρρεψαν...

Είχαν κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο τη στιγμή που φαινόταν ότι αρχίζουν να πιέζουν,ο Μοράτα στο 60' πέτυχε το 0-2 και στη συνέψεια η άμυνα των Ούγγρων έκανε το δώρο μετά το άλλο με τον Ντιμπάλα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των Ιταλών.

Πάντως οι μαχητικοί Ούγγροι μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Μπολί στο 90'+1' να νικά τον Σέζνι διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Βαθμολογία
1.Μπαρτσελόνα 9 (9-2)
2.Γιουβέντους 6 (6-3)
3.Ντιναμό Κιέβου 1 (3-6)
4.Φερεντσβάρος 1 (4-11)

8ος όμιλος
Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν 2-1



Μπασακσεχίρ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1



Βαθμολογία
1.Μαν. Γιουνάιτεντ 6 (8-3)
2.Λειψία 6 (4-6)
2.Παρί 3 (4-4)
4.Μπασακσεχίρ 3 (2-5)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης