Basket League: Σκέψεις για διεξαγωγή αγώνων εκτός Θεσσαλονίκης

Basket League: Σκέψεις για διεξαγωγή αγώνων εκτός Θεσσαλονίκης

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσει για τη διεξαγωγή αγωνιστικής το προσεχές σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου ενώ θα τεθεί προς έγκριση η πρόταση για κεντρική χορηγία της Basket League από γνωστή στοιχηματική εταιρεία

esake
Το σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου επρόκειτο να διεξαχθούν οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ωστόσο η ΕΟΚ προχώρησε στην αναβολή τους, όπως συνέβη με τις υπόλοιπες διοργανώσεις που βρίσκονται υπό τη σκέπη της.

Κάπως έτσι, ο ΕΣΑΚΕ... τρέχει για να ορίσει την 3η αγωνιστική στο τέλος αυτής της εβδομάδας ενώ παράλληλα μένει να φανεί τι θα συμβεί με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί στην πόλη και την απαγόρευση οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Στο σημερινό (3/11, 15:00) Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής θα αποφασιστεί η διεξαγωγή αγωνιστικής αυτό το Σ/Κ. Το μεγάλο ζήτημα όσον αφορά το καλεντάρι έχει να κάνει με τον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Κολοσσό που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Ιβανώφειο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η αγωνιστική είναι οι δυο ομάδες να αποδεχθούν την αλλαγή έδρας και το ματς να γίνει στη Ρόδο!

Όσον αφορά τον εξ αναβολής αγώνα του Άρη με τον Ηρακλή που επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο (4/11, 17:00), οι δυο ομάδες θα πρέπει να συμφωνήσουν ώστε να πραγματοποιηθεί σε γήπεδο εκτός Θεσσαλονίκης, κάτι που συνεπάγεται πολλές αντικειμενικές δυσκολίες όπως να βρεθεί διαθέσιμο γήπεδο που θα πληροί τις προϋποθέσεις και για το οποίο θα συναινέσουν αμφότεροι, οι μετακινήσεις και η διαμονή.

Παράλληλα στο Δ.Σ. θα τεθεί προς έγκριση η πρόταση για κεντρική χορηγία από γνωστή στοιχηματική εταιρεία για την οποία είχε ενημερώσει αναλυτικά το gazzetta.gr σχετικά με τις παραμέτρους και τις λεπτομέρειες.


Πηγή:ww.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Για την υπέρβαση στην Αγγλία κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός

Στην Εθνική ο Γιακουμάκης μετά τα οκτώ γκολ στην Ολλανδία!

ΑΕΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπακάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης