ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει άμεσα ο Γκαρσία, φεύγει ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει άμεσα ο Γκαρσία, φεύγει ο Φερέιρα

Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ είναι ραγδαίες με τον Πάμπλο Γκαρσία από αύριο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τον Άμπελ Φερέιρα να αναχωρεί για την Βραζιλία και την Παλμέιρας

5175421_copy
«Σήμερα είμαι εδώ, αύριο είναι μια νέα ημέρα...», είπε ο Άμπελ Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ στ Γρανάδα που ήταν και το τελευταίο του στον πάγκο του Δικεφάλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ήρθε πέρσι στον Ιούνιο για να αντικαταστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αναχωρεί για τη Βραζιλία προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας και στη θέση του έρχεται ο Πάμπλο Γκαρσία!



Ο αγαπημένος της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας εδώ και 3 χρόνια είναι τεχνικός στην Κ19 του συλλόγου την οποία έχει οδηγήσει σε ισάριθμους τίτλους, ενώ τρέχει ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 78 αγώνων (φέτος μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα ματς).

Ο Πάμπλο Γκαμπριέλ Πέρες Γκαρσία ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2008 (αφού είχε περάσει μεταξύ άλλων από Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης) και έμεινε μέχρι το 2014 όταν και έφυγε για την Ξάνθη όπου έκλεισε την καριέρα του.

Στην 6ετία του στην Τούμπα λατρεύτηκε από τον κόσμο, αλλά ήταν πολλές και οι στιγμές που προκάλεσε με την αγριότητα του (αποκορύφωμα η μπουνιά στον Ντιόγκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη), ενώ η πιο δυνατή εικόνα της ασπρόμαυρης καριέρας του σημειώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2010.

Κλείσιμο
Τρεις ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Γκαρσία έχασε τη μητέρα του και έφυγε για την Ουρουγουάη. Επέστρεψε την παραμονή του αγώνα και ζήτησε να παίξει, πετυχαίνοντας ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ στο 58΄με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ (τελικό αποτέλεσμα 2-1 για τους ασπρόμαυρους).

PABLO GARCIA 21-2-2010 GOAL vs PANATHINAIKOS


Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που λύγισε, βούρκωσε και σήκωσε τα χέρια ψηλά στον ουρανό.

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς...», είναι το αγαπημένο μότο του και πλέον στα 43 του χρόνια ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη προπονητική πρόκληση της καριέρας του...

Πιάνει δουλειά από αύριο, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει ταξιδέψει από σήμερα στο Αγρίνιο όπου θα υποδεχθεί την αποστολή (από την Γρανάδα θα προσγειωθεί στο Άκτιο)και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης