Ατζέντης του NBA κατηγορεί τον ΛεΜπρόν για ανήθικη συμπεριφορά

Ατζέντης του NBA κατηγορεί τον ΛεΜπρόν για ανήθικη συμπεριφορά

Ένα απίστευτο και ανώνυμο ξέσπασμα με αποδέκτη τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ήρθε στη δημοσιότητα - Με τον τέσσερις φορές πρωταθλητη να είναι... κατηγορούμενος πως λειτουργεί ως ατζέντης

lebron-jam
«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λειτουργεί ως ατζέντης! Και είναι παράνομο για έναν αθλητή να κάνει αυτή τη δουλειά, ειδικά στην πολιτεία της Καλιφόρνια». Ένας ανώνυμος ατζέντης τα... χώνει στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Ριτς Πολ, επιχειρώντας να βάλει «μπουρλότο» στο ΝΒΑ.

Ο ατζέντης μίλησε στο Athletic, κάνοντας λόγο για το ανήθικο πλεονέκτημα που έχει ο Ριτς Πολ. Την παρουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο πελατολόγιό του.

«Το χειρότερο για τον ΛεΜπρόν είναι πως επιβάλλει τη δύναμή του, μαζί με τον Ριτς Πολ. Έχει δύναμη στο χώρο των Media. Ξέρω ότι ο Πολ είναι η βιτρίνα του, αλλά στην πραγματικότητα ο ΛεΜπρόν φέρνει πελάτες στον Ριτς Πολ. Είναι σαν να ελέγχουν το ερασιτεχνικό μπάσκετ και το ΝΒΑ!», συμπλήρωσε ο ανώνυμος ατζέντης.

Εδώ και μέρες υπάρχουν... μουρμούρες για την Clutch Sports, το γραφείο που εκπροσωπεί τον Τζέιμς και άλλους πέντε παίκτες των Λέικερς!

«Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι η ενημέρωση το σωματείου. Αν ο Ριτς Πολ ήταν δικηγόρος, θα του είχαν αφαιρέσει την άδεια πέντε φορές. Αλλά επειδή ο ΛεΜπρόν είναι παντοδύναμος, όλοι κάνουν τα στραβά μάτια», εξήγησε ο ατζέντης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιτσιπάς σε Αντετοκούνμπο: Πάντα μιλάς τόσο πολύ στην προπόνηση;

Πρωτοσέλιδο στην Equipe η νίκη του Ολυμπιακου: Ο Βαλμπουενά τιμώρησε τη Μαρσέιγ (βίντεο)

Champions League - Δείτε όλα τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης