Βίντεο: Ο βουρκωμένος Εβρά ξέσπασε κατά της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βίντεο: Ο βουρκωμένος Εβρά ξέσπασε κατά της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε σκληρή κριτική που τον έκανε να «λυγίσει» προχώρησε ο Πατρίς Εβρά κατά του Εντ Γούντγουορντ και των ανθρώπων που διοικούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατηγορώντάς τους πως προσπαθούν να πληγώσουν την υστεροφημία της

Evra2
Λίγες μέρες μετά τη γκάφα και τα ανυπόστατα σχόλια για τον Γουίλφρεντ Ζαχά, ο Πατρίς Εβρά «ξαναχτύπησε» στα social media, αυτή τη φορά με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο παλαίμαχος μπακ των Κόκκινων Διαβόλων δημοσίευσε ένα 20λεπτο βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο εμφανώς φορτισμένος κατηγόρησε τον Εντ Γούντγουορντ και κυρίως τον υπεύθυνο για τις διαπραγματεύσεις των μεταγραφών, Ματ Τζατζ και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη για έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο και αλαζονική συμπεριφορά που θέλει να καταστρέψει την ιστορία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#ilovethisgame #positive4evra #love #united #respect #frustration

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrice Evra (@patrice.evra) στις



«Πιστεύω πως κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν αυτή τη στιγμή στον σύλλογο, τον καταστρέφουν. Για αυτό πρέπει να λέμε την αλήθεια στους οπαδούς. Ξέρω πως κάποιοι από μας τους παλιούς παίκτες φοβούνται να μιλήσουν για να μην χάσουν μια δουλειά στο μέλλον, δεν με νοιάζει, εγώ δεν χρειάζομαι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εγώ αγαπάω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με την έλλειψη σεβασμού που διέπει το κλαμπ:

«Ο σύλλογος πρέπει να σταματήσει να είναι τόσο αλαζόνας. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι στον σύλλογο αυτή τη στιγμή που δεν σέβονται ούτε καν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να τινάξουν όλη την υστεροφημία της Γιουνάιτεντ στον αέρα. Και γιατί, μόνο για επιχειρήσεις;»

Κλείσιμο
«Το μόνο πρόβλημα με τον Εντ είναι ότι εμπιστεύεται ανθρώπους που δεν πρέπει. Ακόμη κι ανθρώπους άσχετους, εκτός του συλλόγου», ανέφερε σχετικά με τον CEO των Κόκκινων Διαβόλων, ενώ μεταξύ άλλων κατέκρινε και τον τρόπο που πλέον η Γιουνάιτεντ κάνει διαπραγματεύσεις στο μεταγραφικό παζάρι:

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η Γιουνάιτεντ στέλνει δικηγόρους να μιλάνε σε παίκτες. Όταν στέλνεις δικηγόρους, μπορούν να μιλήσουν μόνο για αριθμούς, δεν είναι άνθρωποι μέσα από τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Όταν θέλουμε έναν παίκτη που κοστίζει 20 εκατ., καταλήγουμε να προσπαθούμε να τον αγοράσουμε με 100 εκατ. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν ούτε τα λεφτά μας».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο «θυμήθηκε» από που ξεκίνησαν όλα για τον MVP του NBA

Γιάννης Παπαδημητρίου: Καινούργια μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό

Ο Κριστιάν Καρεμπέ στον Δημήτρη Δανίκα: Η ζωή μου από τη Νέα Καληδονία μέχρι το Καραϊσκάκη

Δεκατρία κρούσματα κορωνοϊού από μια... αγκαλιά στη Μακάμπι του Δώνη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης