Απίστευτη εξομολόγηση Εβρά: «Μικρός ζητιάνευα για ένα ευρώ και λίγο φαγητό!»

Απίστευτη εξομολόγηση Εβρά: «Μικρός ζητιάνευα για ένα ευρώ και λίγο φαγητό!»

Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο επίσημο podcast της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκλόνισε με τις λεπτομέρειες που ανέφερε για την παιδική του ηλικία

Patrice-Evra-Sky-Sports-ce0f
Είναι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Γάλλους ποδοσφαιριστές έχοντας μια σπουδαία καριέρα τόσο με τους τρικολόρ όσο και με τις Μονακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους.

Μια καριέρα γεμάτη τίτλους, διακρίσεις, αλλά και κάποιες κηλίδες (όπως η επίθεση σε οπαδό της Μαρσέιγ σε Ευρωπαϊκό ματς) την οποία όταν ήταν πιτσιρικάς δεν μπορούσε ούτε καν να ονειρευτεί.

Γεννημένος στο Ντακάρ της Σενεγάλης, αλλά μεγαλωμένος στο Παρίσι, ο Πατρίς Εβρά ως μέλος μια πολύτεκνης οικογένειας, είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια με τις λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο επίσημο podcast της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς ήμασταν μια πολυμελής οικογένεια και δεν ήταν εύκολη η ζωή στους δρόμους του Παρισιού. Κάποιες στιγμές δεν είχα τη δυνατότητα να φάω και θυμάμαι ότι ο αδερφός μου ο Ντομινίκ δούλευε στα McDonalds και πήγαινα εκεί την ώρα που είχε διάλειμμα για να μου δώσει λίγο φαγητό», είπε αρχικά ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας και συνέχισε το ταξίδι στο χρόνο λέγοντας:

«Δεν φοβάμαι να σας πω ότι ζητιάνευα για κάποια λεφτά στις εισόδους εμπορικών καταστημάτων. Όταν έβγαινε κάποιος του έλεγα 'μπορείτε να μου δώσετε ένα ευρώ;'. Κάποιοι μου έδιναν, κάποιοι όχι κι έτσι μπορούσα να πάρω ένα σάντουιτς για να ξεγελάσω την πείνα μου».

Παρά τις δυσκολίες που περιέγραψε, ο Εβρά ξεκαθάρισε οτι δεν θα άλλαζε ούτε στιγμή απ' αυτά που έζησε.

Κλείσιμο
«Ήταν δύσκολη εποχή, αλλά πάντα ένιωθα χαρούμενος και τυχερός. Δεν θα άλλαζα τίποτα γιατί όλη αυτή η διαδικασία με ωρίμασε ως άνθρωπο. Κάποιοι όταν έχεις καταφέρει να φτάσεις σε ένα σημείο βλέπουν απλά μόνο το τέλος της διαδρομής, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι στους δρόμους έμαθα πολλά και έγινα δυνατός σωματικά και πνευματικά. Κι ελπίζω κάποια παιδιά που θα ακούσουν αυτά τα λόγια να εμπνευστούν και να μην τα παρατήσουν ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει να μ' αγαπήσει περισσότερο ο κόσμος επειδή θα ακούσει αυτή την ιστορία, αλλά θέλω ειλικρινά να δώσω κίνητρα στα νέα παιδιά για να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους όποια δυσκολία κι αν συναντήσουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης