Ολυμπιακός: Οργή για το ακυρωθέν γκολ του Χασάν - Το χέρι δεν είναι οφσάιντ (βίντεο)

Ολυμπιακός: Οργή για το ακυρωθέν γκολ του Χασάν - Το χέρι δεν είναι οφσάιντ (βίντεο)

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς, είναι ντροπή και ξεφτίλα για αυτή την ΕΠΟ και την ΚΕΔ

olympiakos-rafinia
Την οργή του Ολυμπιακού προκάλεσε η διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα κυρίως λόγω του γκολ του Χασάν που ακυρώθηκε στο 91΄ ως οφσάιντ.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς στη Nova μετά τη λήξη του αγώνα «δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, το χέρι δεν είναι οφσάιντ».

«Στο VAR είδανε το χέρι. Για το χέρι δεν μπορείς να δώσεις οφσάιντ. Το χέρι δεν είναι οφσάιντ» πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Δείτε την επίμαχη φάση:



Δείτε τις δηλώσεις του Μαρτίνς:

Κλείσιμο


Μιλώντας, δε, στο MEGA o Μαρτίνς έκανε λόγο για ανέντιμη απόφαση από το VAR καταλήγοντας σε ακόμη βαρύτερες ατάκες...

«Πέρυσι είναι αλήθεια ότι το είδαμε αρκετές φορές αυτό. Φέτος, επειδή είδαν ότι η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει, ξεκίνησαν αρκετά νωρίτερα. Δυστυχώς, φοβόμαστε ότι αυτό δεν μπορεί να σταματήσει».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πρόκειται για μία ανέντιμη η φάση του VAR. Δεν είναι λάθος του διαιτητή αυτό, ο διαιτητής ήταν σωστός. Είναι μία πραγματικά ανέντιμη απόφαση. Μία άδικη απόφαση, η οποία μας στερεί βαθμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε και φοβάμαι πως δεν θα είναι και η τελευταία.

Είναι πάρα πολύ άδικο να βλέπει όλος ο κόσμος ότι δεν υπάρχει οφσάιντ και το VAR αδίκως και ανέντιμα αποφασίζει για οφσάιντ, ενώ δεν είναι. Δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικαιολογίες, γιατί οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οποιος δει την εικόνα θα δει ποια ήταν η αλήθεια. Το μόνο που απομένει να κάνουν όσοι ήταν στο VAR είναι να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος και ότι στέρησαν δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό, γιατί το γκολ ήταν κανονικό

Πέρυσι είναι αλήθεια ότι το είδαμε αρκετές φορές αυτό. Φέτος, επειδή είδαν ότι η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει, ξεκίνησαν αρκετά νωρίτερα. Δυστυχώς, φοβόμαστε ότι αυτό δεν μπορεί να σταματήσει».



Ακόμα πιο έντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία με ανακοίνωσή της σε πολύ σκληρό ύφος αναφέρει ότι «για άλλη μια φορά βιώσαμε σήμερα όλο το μεγαλείο της ξεφτίλας στην ελληνική διαιτησία τόσο με τον διαιτητή μέσα στο γήπεδο όσο και με τον διαιτητή του VAR στους Ζωσιμάδες».

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

Τι να πρωτοπούμε; Για το ακυρωθέν γκολ, για τα πέναλτι που δεν δόθηκαν, για τα αντίθετα σφυρίγματα στα φάουλ ή για την ανυπαρξία πειθαρχικού ελέγχου στα αντιαθλητικά και σκληρά φάουλ των αντιπάλων που από θαύμα δεν τραυματίστηκε σοβαρά κάποιος παίκτης μας;; Τίποτα από αυτά δεν είναι καινούργιο καθώς το ίδιο «έργο» επαναλαμβάνεται για 5η συνεχόμενη σεζόν. Είδαμε λοιπόν τι έγινε σήμερα στους Ζωσιμάδες, στην Τούμπα και στα υπόλοιπα γήπεδα.

Ακριβώς γι αυτό ο λαλίστατος κ. Κλάτενμπεργκ, που μας έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα με τις επιλογές και τις πράξεις του, αντί να κάνει δηλώσεις και να σχολιάζει σαν τηλεπερσόνα τις «επίμαχες» φάσεις κάθε αγωνιστικής, λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς της ζούγκλας που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο, θα πρέπει να σοβαρευτεί και να πράξει το αυτονόητο. Αυτό για το οποίο τον προσλάβαμε και αμείβεται με ένα χρυσό συμβόλαιο.

Αλλιώς αν δεν μπορεί, είναι προτιμότερο να αποχωρήσει, παρά να νομιμοποιεί ή να επιχειρεί να δικαιολογήσει δημοσίως αυτά τα αίσχη.

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς, είναι ντροπή και ξεφτίλα για αυτή την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Ντροπή σας για την 5η συνεχόμενη χρονιά που κάνετε τα πάντα για ξεφτιλίσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αλλά είμαστε εδώ, όπως πάντα

Ειδήσεις σήμερα:

Βγήκε από το νοσοκομείο για βόλτα ο Τραμπ - Το νέο μήνυμα στους Αμερικανούς και η έκπληξη στους «πατριώτες» - Δείτε βίντεο

Στη Βουλγαρία συνελήφθη διαβόητος Έλληνας κακοποιός που κατηγορήθηκε για τριπλό φονικό το... 2001

Υπόθεση Κριστιάν Ντάντε: Οι κόρες του «πρωταγωνιστή» της μεγαλύτερης απάτης στην Ελλάδα κινούνται εναντίον του δημοσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης