Carabao Cup: Αναβολή στο Λέιτον Όριεντ-Τότεναμ λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού

Carabao Cup: Αναβολή στο Λέιτον Όριεντ-Τότεναμ λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού

Τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της Λέιτον Όριεντ οδήγησαν σε αναβολή του αγώνα της Τότεναμ για το Carabao Cup και με το φορτωμένο πρόγραμμα που έχουν οι Σπερς, γίνεται άκρως δύσκολη η αναπλήρωσή του

Spursss
Οριστικά αναβάλλεται η αναμέτρηση της Τότεναμ στην έδρα της Λέιτον Όριεντ για τον 3ο γύρο του Carabao Cup, ως συνέπεια του υψηλού αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο κλαμπ της League Two.

Το ματς που ήταν να διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (22/9) τέθηκε σε αμφιβολία έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση της Όριεντ για πολλαπλά θετικά τεστ Covid-19 στην ομάδα, τα οποία επιβεβαιώθηκαν μετά τον περασμένο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Μάνσφιλντ και μάλιστα είχαν χρηματοδοτηθεί ως κίνηση καλής θελήσεως από τη διοίκηση των Λονδρέζων.

Οι σύλλογοι της EFL δεν υποχρεώνονται πλέον να διεξάγουν τεστ ανά εβδομαδιαία βάση, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στις ομάδες της Premier League για τις συναντήσεις τους στους θεσμούς των Κυπέλλων φέτος (Carabao Cup, FA Cup).

Η είδηση των κρουσμάτων είχε φέρει στο προσκήνιο και το ενδεχόμενο της πρόκρισης άνευ αγώνα, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά μαζεύει αρκετές πιθανότητες λόγω του φορτωμένου προγράμματος των Σπερς.

Την προσεχή Πέμπτη (24/9), θα κοντραριστεί με τη Σκεντίγια στη Βόρεια Μακεδονία για τον 3ο προκριματικό του Europa League και κατά πάσα πιθανότητα θα προκριθεί στα play-offs (1/10), καθιστώντας πολύ δύσκολη την αναπλήρωση του αγώνα μεσούσης της εβδομάδας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Λάζαρος Τσαλίκης: «Να φέρουμε την ιστιοπλοΐα ακόμη ψηλότερα στη συνείδηση του Έλληνα»

Για το πρώτο βήμα προς το όνειρο των ομίλων του Champions League o ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ

Η συμβουλή του Νίκου Γκάλη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης