Τούχελ: «Πλεονέκτημα η Μπάγερν, αλλά όχι καθοριστικό»

Τούχελ: «Πλεονέκτημα η Μπάγερν, αλλά όχι καθοριστικό»

Απόλυτο σεβασμό προς την Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ εν όψει του αυριανού τελικού του Champions League – Εμπαπέ: «Αυτή ήταν η αποστολή μου από τότε που ήρθα στην Παρί»

tuchel
Η παραδοχή του Χάνσι Φλικ ότι στον τελικό του Champions League η Μπάγερν Μονάχου θα πρεσάρει ψηλά, παρά την ταχύτητα της Παρί Σεν Ζερμέν, ενδεχομένως και να... άνοιξε την όρεξη του Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός προπονητής της Παρί, πάντως, έδειξε πως τρέφει απόλυτο σεβασμό προς τους Βαυαρούς, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα ως «μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Η Μπάγερν έχει το πλεονέκτημα ότι είναι συνηθισμένη να δίνει τέτοια παιχνίδια, αλλά δεν είναι καθοριστικό πλεονέκτημα. Έχουμε αυτοπεποίθηση και αξίζαμε να είμαστε εδώ».

Ο Τούχελ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει σημαντικές αλλαγές σε προετοιμασία και τακτική προσέγγιση, εξήγησε ότι ο Μάρκο Βεράτι είναι έτοιμος για να αγωνιστεί, ακόμα και από την αρχή, ενώ άφησε ανοιχτή την συμμετοχή του Κέιλορ Νάβας.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Παρί, παραδέχθηκε ότι «απ' όταν ήρθα το 2017, γεύτηκα πολλές απογοητεύσεις (σ.σ. στο Champions League), αλλά τώρα είμαστε στον τελικό και θα είναι μια μεγάλη ανταμοιβή να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αυτή ήταν η αποστολή μου από την στιγμή που ήρθα».

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε ότι η σχέση των παικτών με τον Τούχελ είναι καλή και, μάλιστα, επισήμανε ότι «έκανε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου, μας έχει περάσει την κατάλληλη νοοτροπία, είναι ένας μεγάλος προπονητής και θα παίξουμε και γι' αυτόν».

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

«Ντροπή για τον Μαγκουάιρ»: Πρωταγωνιστής ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ στα βρετανικά πρωτοσέλιδα

Η Σεβίλλη έγραψε ιστορία με το 6 στα 6 σε τελικό Europa League: Τα δάκρυα, οι πανηγυρισμοί και οι... βόμβες

Στη φυλακή για 32 μήνες καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο αφού του έδωσε κοκαΐνη και αλκοόλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης